Szlovákia: magyar érdeklődés a Slovan válogatottjai iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 14:17
A Nemzeti Sport Online a szlovák élvonalban 5. helyen álló Slovanhoz közeli forrásokból úgy értesült, hogy a pozsonyi klub két rutinos válogatott játékosa, a csatár Juraj Halenár és a középpályás Igor Zofcák iránt is van érdeklődés Magyarországról.

A bajnoki címvédő Slovan a vártnál gyengébben szerepel a szlovák bajnokságban, ugyanis csak az 5. helyen áll, hátránya 12 pont az éllovas zsolnai MSK-val szemben (igaz, a Slovan egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint az előtte álló csapatok). Ezért Jozef Chovanec vezetőedző változásokat ígért a keretben, több korábbi alapember is távozhat.

Közéjük tartozik a 31 éves csatár, Juraj Halenár, akinek a nyáron amúgy is lejár a szerződése és a szintén 31 éves középpályás, Igor Zofcák, akit 2017-ig köt megállapodás a klubhoz. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a két futballista iránt magyar klubok érdeklődnek, és erről a Slovan már tájékoztatta is a labdarúgókat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mely csapatokról van szó, pletykaszinten a Videoton és a DVSC nevét hallani, de ezt szlovákiai forrásaink nem erősítették meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik