Szakmailag az Ajax ajánlata a legjobb Rudolfért

Vágólapra másolva!
2010.01.29. 09:00
null
„Vannak más lehetőségei is, de szakmailag <br /> egyik sem üti meg az amszterdami szintet" <br /> – mondja Rudolfról a menedzsere (Fotó: Action Images)
Uri Coronelnek, az Ajax eln&ouml;k&eacute;nek kez&eacute;ben van Rudolf Gergely sorsa &ndash; janu&aacute;r 31-ig, az &aacute;tigazol&aacute;si időszak v&eacute;g&eacute;ig d&ouml;ntenie kell az amszterdami nagycsapatnak, hogy szerződteti-e a DVSC-TEVA t&aacute;mad&oacute;j&aacute;t. Rudolf menedzsere, Filipovics Vladan elmondta a Nemzeti Sportnak: t&ouml;bb aj&aacute;nlatuk is van, de az Ajax&eacute; kiemelkedő.

„Mint a játékos menedzsere, nem tudok az Ajaxénál jobb ajánlatról – fogalmazott Filipovics Vladan. – Azt nem tagadom, hogy vannak más lehetőségei is, de szakmailag egyik sem üti meg az amszterdami szintet."

Erwin Koeman szövetségi kapitánynál az NS is érdeklődött, mi a véleménye az amszterdami lehetőségről; a válasz: „Jó lépés lenne, de várjuk meg, hogy Rudolf Gergely valóban az Ajaxhoz igazol-e. Ha igen, akkor érdemes erről a témáról többet beszélni".

Úgy tudjuk, az egyeztetések során felvetődött, hogy a huszonnégy esztendős labdarúgó csak a nyáron költözne Amszterdamba, azonban Martin Jol kijelentette, ő már most a csapatában szeretni látni – ennek érdekében még arra is hajlandó, hogy nyolc(!) csatára közül egyet-kettőt még ezekben a napokban elengedjen kölcsönbe.

Ha valóra válik az edző vágya, és a négyszeres BEK-, illetve BL-győztes egyesület első embere is rábólint az üzletre, akkor négy és fél évre szóló megállapodást írhatnak alá a felek.

A TELJES CIKKET A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN OLVASHATJÁK.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik