Sportrádió: A bajnokság első helyén kéne állnunk – Hornyák Zsolt

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.10. 20:59
null
Hornyák Zsolt szerint a csapatnak a tabella élén kellene állnia (Fotó: Török Attila)
A Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt volt a Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége, ahol elmondta, szerinte a csapatnak a tabella élén lenne a helye, valamint beszélt a Magyarország–Szerbia Európa-bajnoki selejtezőről is.

„A játékunk alapján a bajnokság első helyén kellene állnunk, de rengeteg gólt elvettek tőlünk a játékvezetők és több meccset is játszottunk úgy, hogy végig domináltunk, mégsem sikerült megnyerni az összecsapást” – értékelte csalódottan a csapat eddigi teljesítményét Hornyák Zsolt.

A szakember ezen felül azt is elárulta, hogy a helyzetkihasználásukon kellene a leginkább dolgozni, javítani.

„Heti szinten szelektáljuk a kiemelkedő fiatalokat. Télen majd felhozhatjuk az első csapat edzőtermébe azt a kettő-három-négy játékost, aki kiérdemelte. S ha esetleg nem kapnának elég játéklehetőséget, akkor visszajátszanának a korosztályukba, de mi meg szeretnénk adni nekik az esélyt, hogy bizonyítsanak” – számolt be a fiatalok helyzetéről Hornyák.

A vezetőedző az interjú végén néhány mondatot a Magyarország–Szerbia Eb-selejtezőről is beszélt:

„A válogatottnak szerintem a saját kezében van a sorsa. Úgy gondolom, hogy jó hangulatban várhatjuk a szerbeket, mert az előző mérkőzés is remekül sikerült. Ha a játékosok képesek lesznek kihozni, ami bennük van, akkor Magyarországnak rendkívül nagy esélye van a győzelmemre és a továbbjutásra is.”

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik