ZTE: Sluka gondolkodóban, de a szíve szerint maradna

Vágólapra másolva!
2010.06.21. 18:01
Címkék
Egyelőre nem lehet tudni, hogy hol folytatja pályafutását a ZTE szlovák középpályása, Marián Sluka.

Az biztos, hogy a futballista a kék-fehérek keretével elkezdte a felkészülést, ugyanakkor az is tény, hogy az Európa-liga küzdelemsorozatára nem nevezte a zalaegerszegi klub vezetősége. az Európa-liga küzdelemsorozatára nem nevezte a zalaegerszegi klub vezetősége.

Arról is lehetett hallani, hogy tartozik neki a klub még az előző idényből, de e felvetésre ő nem akart kitérni, viszont jelezte, hogy ő maradni szeretne a zalai együttesnél (a közelmúltból nem az ő példája az egyetlen erre vonatkozólag, hiszen a szerb Milan Davidov is annak idején így nyilatkozott...)

„Valóban szívesen maradnék a ZTE csapatánál, de még nem döntöttem arról, hogy elfogadom-e a klub által ajánlott új szerződés feltételeit – fogalmazott a labdarúgó. – Bár sok időm erre nem lesz, igyekszem alaposan átgondolni a helyzetet.”

A középpályás játékáról nem árt tudni, hogy beadásainak többször „volt szeme" az idény folyamán, bár tegyük hozzá, jobb teljesítménye után nem egyszer mintha fejébe szállt volna a dicsőség, s ez okozott gondot a vezetőedzőnek, Csank Jánosnak is.

A szakvezető, ahogy korábban fogalmazott, nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy-egy játékosának el kelljen magyaráznia, milyen okokból cserélte le egy-egy mérkőzésen...

„Amennyiben nem sikerül megegyeznünk, vannak ajánlataim Magyarországról és külföldről egyaránt. Viszont azt is szeretném nyomatékosítani, hogy számomra első a zalaegerszegi klub, s még nem tettem le arról, hogy színeikben játsszam az Európa-ligában” – mondta Sluka.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik