Skót válogatott védőt szemelt ki a DVSC?

Vágólapra másolva!
2012.06.07. 09:13
null
Broadfoot (kékben) a Loki célkeresztjébe került, de nem él a magyar lehetőséggel (Fotó: Action Images)
Címkék
Brit sajtóhírek szerint a magyar bajnok DVSC-Teva szerződést kínált a Glasgow Rangers 27 éves skót válogatott védőjének, Kirk Broadfootnak, aki azonban visszautasította a magyar csapat ajánlatát.

Az Express.co.uk értesülései szerint a magyar bajnok DVSC-Teva megkereste a Rangers védőjét, a brit oldal megfogalmazása szerint sztárját, a skót válogatott Kirk Broadfootot. A magyar klub a játékos menedzserével, Clive Harttal lépett kapcsolatba a hét elején a lap szerint. Állítólag a jó fizetés mellett lakást és autót is ajánlottak a futballistának, de ő nemet mondott a debreceni megkeresésre.

A jobb oldali és középső védőként is bevethető Broadfoot állítólag azzal hárította el a megkeresést, hogy Debrecen helyett szívesebben maradna az Ibrox Parkban, ahová egyébként még 2013-ig köti a szerződése, de a megállapodásban szereplő egyik kitétel értelmében ingyen elvihető lenne, ugyanis beleegyezett abba, hogy a klub 75 százalékkal csökkentse a fizetését.

A 27 éves futballista számára – aki pályafutása során 110 alkalommal szerepelt a skót élvonalban (három gólt szerzett, tíz gólpasszt adott), játszott a Bajnokok Ligájában és négyszer a skót válogatottban is – ezzel együtt sem volt vonzó a debreceni lehetőség. Valószínűleg azért sem, mert a hírek szerint az angol Premier League-ből a Wigan és a West Brom is érdeklődik iránta.

Más kérdés, hogy a DVSC-Teva hivatalos közleménye szerint a klub meg sem kereste a szóban forgó futballistát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik