Siófok: hét régi és hat új játékossal kezdték meg a felkészülést

Vágólapra másolva!
2011.06.14. 22:05
Címkék
Az előző élvonalbeli idényben szereplő, a bent maradást sikeresen kiharcoló siófoki keretből hét labdarúgó volt ott a Balaton parti klub nyári első edzésen, hozzájuk hat újonnan érkező csatlakozott, számolt be róla a sonline.hu.

„Kiss Zsolt biztosan, Éles Szilárd pedig nagy valószínűséggel nálunk folytatja” – mondta a felkészülés első napján Horváth Károly szakmai igazgató.Horváth Károly szakmai igazgató.

A huszonöt éves Kiss győri nevelés, a belső védő Gyirmótról érkezett, ahol a most zárult másodosztályú szezonban huszonhét meccsen egy gólt szerzett. Nyolcszor játszott az első osztályban, míg a debreceni Élesnek, akit a másodosztályban ezüstérmes Mezőkövesdtől szerződtetnének, eddig csak négy meccs jutott az élvonalban.

Érdekesség, hogy Éles a Siófok ellen debütált, ami örökre emlékezetes marad számára, hisz tizenkilenc perc után le kellett cserélni, mert felrepedt a fejbőre miután összefejelt Tusorival. Hogy az utóbbival csapattársak lesznek-e még nem biztos, ugyanis a napokban nősülő kapitány szerint még mindig nem egyezett meg a klubbal... Horváth Károly mindenestre számít rá, hisz amikor a klub jelenlegi labdarúgóról beszélt a védekező középpályást is megemlítette.

A „régiek" közül Mogyorósi, Pécseli, Fehér, Tusori, Kecskés, Melczer, Csermelyi, illetve az „újak" Kiss, Éles, Lengyel, Köntös, Lattenstein és a Tatabányán, az NB II-ben 15 gólt szerző Farkas alkotják elmondása szerint eddig a keretet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik