Siófok: a Fradi kapusával és Honmával tárgyalnak, 8-an jöhetnek még

Vágólapra másolva!
2011.07.11. 11:33
Címkék
A Siófok labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Horváth Károly a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a korábbi próbajátékosok közül a ferencvárosi Mester Tamásnak van még esélye arra, hogy szerződést kapjon, de érkezhetnek újabb próbázók, ugyanis hétvégéig még nyolc futballistát szeretnének szerződtetni.

„A korábbi próbajátékosok közül már senki nincs nálunk, de Mester Tamással még tárgyalunk. Csakúgy, mint három korábbi játékosunkkal, Sowunmi Thomasszal, Jean-Paul Nomellel és Honma Kazuóval is. A keretünk még nem teljes. Szombatig nyolc labdarúgó szerződtetését tervezzük, ezért még próbajátékosok is érkezhetnek" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly.

A Siófok hétvégi, Videoton elleni bajnokija ugyan elmarad, de a mérkőzés pótlásakor csak azok a játékosok léphetnek pályára, akik a meccs eredeti időpontjában is a csapat játékosai voltak, ezért szeretnék a hétvégéig feltölteni a keretüket.

Honma Kazuo ügye azért érdekes, mert a Vasas korábban hivatalosan is bejelentette, hogy megegyezett a Siófokról távozó japán támadóval, aki csatlakozott is az angyalföldiekhez, ám a szerződését még nem tart alá. Horváth Károly megfogalmazása szerint „még tart a licit a két csapat között", vagyis a siófokiak nem mondtak le arról, hogy a Vasasénál jobb ajánlatot tegyenek Honma elé.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – BFC SIÓFOK
Érkezett: Lattenstein Norbert (Szombathelyi Haladás), Lengyel Dániel (Szombathelyi Haladás), Köntös Dániel (FC Tatabánya), Farkas János (FC Tatabánya), Kiss Zsolt (Gyirmót), Éles Szilárd (Mezőkövesd), Huszák Tamás (Debreceni VSC, kölcsönbe), Milinte Árpád (Kaposvári Rákóczi), Nyári Tibor (Győri ETO), Nagy I Gábor (MTK Budapest)
Távozott: Honma Kazuo (Vasas ?), Csordás Csaba (?), Molnár Péter (Győri ETO FC, kölcsönből vissza), Novák Alexisz (Bp. Honvéd, kölcsönből vissza), Délczeg Gergely (Bp. Honvéd), Jean-Paul Nomel (?, elefántcsontparti), Henry Isaac (nigériai, ?), László András (visszavonult), Katona Attila (?), Márton Dávid (?), Lukács Tihamér (?)
Akivel tárgyalnak: Mester Tamás (Ferencváros, próbajáték), Sowunmi Thomas (szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik