Simon András: Liverpool és Rotterdam után Győr következhet

Vágólapra másolva!
2011.06.24. 10:44
null
Simon András Liverpoolban is játszott – a következő állomás Győr lehet (Fotó: archív)
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint a Győri ETO FC szerződteti a legutóbb az Excelsiorban, korábban pedig a Liverpoolban futballozó Simon Andrást.

A legutóbb a rotterdami Excelsiorban szereplő 21 éves támadó, Simon András négy évre ír alá a Győri ETO-hoz, de a szerződéskötésre csak június 30. után kerülhet sor, mert addig megállapodás köti a holland együtteshez.

Simont már télen is tesztelte a Győr, az elmúlt héten pedig Szombathelyen edzett. Az U20-as vb-bronzérmes csatár a második Simon András lesz az ETO-nál, ugyanis a klub második csapatát is erősíti egy Simon András, aki szintén 21 esztendős, és ő is támadó.

A győriekkel kapcsolatos hír, hogy külön edzésmunkát végez Jarmo Ahjupera, Ji-Paraná és Onisor-Mihai Nicorec. Ugyancsak másfajta tréningen vesz részt Arsene Copa, Djordje Csetkovics, Fehér Zoltán és Zoran Supics.

CSAK A FELMENTÉST FOGADJÁK EL

A Győri ETO FC csak a teljes felmentő határozatot tartja elfogadhatónak az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által kiszabott 50 ezer eurós pénzbüntetés és a nemzetközi kupákból való három évre szóló kizárás ügyében. Ezt Klement Tibor, a győri klub ügyvezető elnöke jelentette be a Digi Sport pénteki Reggeli Start című műsorában. A sportvezető azt is hozzátette, hogy ha ez nem történik meg, minden lehetséges fellebbezési lehetőséggel élni fognak. A Győrt azért büntette meg az UEFA fegyelmi bizottsága, mert megállapítása szerint az észt Jarmo Ahjupera átigazolásánál a 2009. december 31-ével lejárt tartozási kötelezettségének nem tett eleget. Klement a Digi Tv-nek arról is beszélt, hogy tárgyalnak egy fiatal, nagyon tehetséges középcsatárral, de név szerint nem említette meg Simon Andrást.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – GYŐRI ETO FC
Érkezett: Jarmo Ahjupera (észt, Újpest FC, kölcsönből vissza), Molnár Péter (BFC Siófok, kölcsönből vissza), Zoran Supics (szerb, Lombard Pápa TFC, kölcsönből vissza), Zámbó Bence (MTK Budapest, kölcsönből vissza), André Lamas (brazil, Palmeiras – Brazília)
Távozott: Eugene Fomumbod (kameruni, ?), Sánta András (romániai, Bp. Honvéd)
Akivel tárgyalnak: Simon András (Excelsior), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Zsidai László (MTK Budapest/FC Volendam – Hollandia), Katona Péter (szlovákiai, Tatran Presov – Szlovákia), Leo Casula (brazil, Rio Preto – Brazília)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik