Sepsi OSK: végleg megvették a DVTK támadóját – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.07.20. 10:52
A Sepsi OSK labdarúgócsapata már három héttel ezelőtt bejelentette a Facebook-oldalán, a DVTK hivatalos honlapjára azonban csak péntek reggel került fel a közlemény: Fülöp Istvánt az egyéves kölcsönjáték után végleg megvette a román élvonalbeli együttes.

A 28 éves futballista megállapodása 2020-ban járt volna le a DVTK-nál, de a sepsiszentgyörgyi klub kivásárolta. A támadó tavaly nyáron került kölcsönbe Diósgyőrből a Sepsihez, amelyben 27 bajnoki meccsen kilenc gólt szerzett.

A Sepsi OSK a Facebook-oldalán már június végén bejelentette Fülöp István szerződtetését, ám a miskolci egyesület csak most erősítette meg a klubváltást. Értesüléseink szerint korábban azért nem adtak erről tájékoztatást, mert a két klub még nem egyezett meg.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Tomislav Mazalovic (horvát, Inter Zapresic – Horvátország), Tajti Mátyás (Málaga – spanyol), Vernes Richárd (ZTE FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Antal Barna (romániai, FK Csíkszereda, Románia – próbajáték), Szofian Dzsebari (marokkói-spanyol, FK Csíkszereda, Románia – próbajáték)
Távozók: Diego Vela Vázquez (spanyol), Fülöp István (romániai, Sepsi OSK – Románia, kölcsön után végleg), Szarka Ákos (szlovákiai, Gyirmót – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Boros Gábor (kazincbarcikai kölcsön után Budafok), Kitl Krisztián (soproni kölcsön után Ceglédi VSE), Szabó Balázs (siófoki kölcsön után Balmazújváros), Ternován Patrik (Balmazújváros)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kocsis Gergő (FC DAC 1904 – Szlovákia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Lipták Zoltán (ETO FC Győr, ZTE FC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik