Schembri üzent Pruknernek: nem jön vissza

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2011.06.13. 13:49
null
Schembri erősebb ligában akar játszani, ezért távozik a Fraditól (Fotó: Szabó Miklós – archív)
Már szinte biztosra vehető, hogy André Schembri nem a Ferencvárosnál folytatja: az FTC-nél gyakorlatilag már lemondtak róla, és most a máltai csatár menedzsere, Alexander Röder arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, a futballista már jelezte Prukner Lászlónak, hogy nem tér vissza az Üllői útra.

Bár még nincs új csapata, André Schembri már nem tér vissza a Ferencvároshoz: a máltai válogatott csatár menedzsere honlapunknak elmondta, a játékos már jelezte Prukner László vezetőedzőnek, hogy ne számítson rá az Európa-ligába készülő csapatnál, mert magasabb színvonalú bajnokságban szeretné folytatni.

„André már tájékoztatta Prukner urat, hogy nem akar a Fradiban maradni a következő idényben, mert egy erősebb bajnokságban szeretné folytatni a pályafutását. De egyelőre még nem írt alá másik csapathoz" – mondta Alexander Röder, Schembri menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak.

Hogy melyik lesz ez az erősebb bajnokság, még nem tudni. Az viszont biztos, hogy a máltai futballista neve már hetek óta rendszeres szereplője a lengyel sportújságok cikkeinek, és több élvonalbeli együttessel is hírbe hozták már, köztük a Polonia Warszawával és a Legia Warszawával is.

Ennek ellenére még nem biztos, hogy Schembri Lengyelországban folytatja: menedzsere néhány hete úgy nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, a Bundesliga 2-től Izraelig számos klub érdeklődik a labdarúgó iránt, például a Bajnokok Ligájában induló Maccabi Haifa is.

Mindenesetre Schembri kérőjének valószínűleg magas fizetést kell ajánlania a 15 találatával a góllövőlista második helyén végző támadónak, akitől a hírek szerint 3.5 millió forintos havi járandóságot sem sajnáltak volna az Üllői úton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik