Rósáék győzelemmel kezdtek Máltán

Vágólapra másolva!
2010.01.27. 20:45
null
Rósáék nyertek Máltán (Fotó: ftcpress/Ferencz Róbert)
Címkék
Győzelemmel kezdte a Ferencváros labdarúgócsapata a 2010-es esztendőt. A zöld-fehérek első edzőmérkőzésükön Máltán nyertek a helyi U21-es válogatott ellen. Az egyetlen találatot a télen igazolt Anthony Elding szerezte.

Már az első perctől a Megyeri – Csizmadia, Dragóner, Balog Z., Stockley - Rósa, Adnan, Tóth B. – Shaw – Ferenczi, Elding felállásban szereplő Ferencváros lépett fel kezdeményezőbben a találkozón. A máltai U21-es válogatott ellen több helyzetet is kialakított a magyar csapat. Csizmadia Csaba több veszélyes beadással, Anthony Elding pedig a kapu előtti aktivitással vétette észre magát.

Az említett két új szerzemény koprodukciója pedig a 20. percben góllá is érett. A hátvéd beadása után az angol légiós közelről fejelt a máltaiak kapujába.

Nem sokkal később azonban a kapujából kint álló Megyerinek kellett nagyot védenie, amikor megpróbálták fölötte a kapuba emelni a labdát.

Az első félidő második felében már nem forgott veszélyben egyik kapu sem, inkább mezőnyben küzdöttek egymással a csapatok.

A szünet után egy másik összetételű Fradi érkezett a pályára. Haber – Joaquín, Csizmadia, Stockley, Alcantara – Fitos, Vass, Doherty – Tóth B. (Ghebru, 72.) – Jang, Mamic összeállításban vette fel a harcot a zöld-fehér csapat a máltai fiatalokkal.

Mamic és Jang előtt adódott is gólszerzési lehetőség, újabb gólt azonban nem szerzett a Ferencváros, amely így győzelemmel kezdett Máltán.

A többi magyar klubcsapat szerdai felkészülési mérkőzéseiről ide kattintva olvashat!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik