Románia: Coulibalyt Kolozsvárról is megkeresték - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.04. 12:52
Lapinformációk szerint Adamo Coulibaly iránt a román élvonalbeli CFR Cluj is érdeklődik.

A Bors információi szerint a kolozsvári CFR havi 25 ezer eurós, 7.3 millió forintos fizetést ajánlott a támadónak, s nem sokkal később a Videoton is jelezte, ennyit számára is megérne Adamo Coulibaly.Bors információi szerint a kolozsvári CFR havi 25 ezer eurós, 7.3 millió forintos fizetést ajánlott a támadónak, s nem sokkal később a Videoton is jelezte, ennyit számára is megérne Adamo Coulibaly.

Mint ismeretes, a csatárt a Győr is szerződtetné, de a DVSC-Teva sem mondott még le róla: a debreceniek újabb ajánlatot tettek a csatárnak, amire a nyári szabadság után adhat választ.

A Nemzeti Sport Online kolozsvári forrásokból úgy értesült, a CFR négy új játékossal már megegyezett, de egyelőre nem jelentették be, hogy kikről van szó, így akár a debreceni támadó is köztük lehet. A 25 ezer eurós havi fizetés az első számú kolozsvári csapatnál nagyjából az átlagnak, illetve annál valamivel magasabb összegnek felelne meg. Ugyanakkor a CFR-nek nem elsősorban befejező csatárra, hanem szélsőkre, illetve csatár mögötti emberekre lenne szüksége.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik