Robbanthat a Pécs: 12 nyíregyházi 75 millióért

Vágólapra másolva!
2011.06.26. 18:28
null
Bajzátot is vinnék a pécsiek
Címkék
A szon.hu beszámolója szerint a labdarúgó NB I-be feljutott Pécsi MFC-nél tucatnyi nyíregyházi játékos szerződtetését tervezik, a tárgyalások még zajlanak az érintettekkel, akikért mintegy 75 millió forintot fizetnének a Szparinak. A Nemzeti Sport Online informátora is megerősítette a tárgyalás tényét.

A hírek szerint egymásnak adták a kilincset a Nyíregyháza Spartacus futballistái a nap folyamán, akik a jövőjükről tárgyaltak a klubvezetőkkel. Meglepetésre azonban egy rangos pécsi küldöttség is megjelent a megbeszéléseken, így Matyi Dezső, a PMFC tulajdonosa, Bérczy Balázs, a Nyugati-csoportból az élvonalba jutott pécsiek ügyvezetője és Mészáros Ferenc, a csapat edzője – számolt be róla a szon.hu.

A pécsiek már korábban tárgyaltak Sziky Gyulával, a Szpari többségi tulajdonosával, így látogatásuk már elő volt készítve. A pécsiek amolyan egységcsomagként megkapnak tucatnyi játékost, a mintegy 75 millióból a Szpari főtulajdonosa kifizeti az elmaradásokat, Brekk János pedig egy bizonyos tulajdoni résszel működtetti tovább az NB II-ben a Szaprit.

A pécsiek a következő játékosokat kérték a csomagban: Holczer Ádám, Zeljko Kovacsevics, Sabin-Cosmin Goia, Makadji Boukar, Bajzát Péter, Pákolicz Dávid, Andorka Péter, Demjén Gábor, a fiatalok közül Hrabina Alex, Reznek Donát, Tudja Dávid és Banka Szabolcs. Horváth Levente már volt a pécsieknél próbaedzésen, ám a hírek szerint a mecsekaljaiaknak nem tetszett a rutinos játékos produkciója, így ő biztosan nem megy a PMFC-hez.

Előbb valamennyi játékost tájékoztattak a helyzetről, majd a kiszemeltek egyenként is tárgyaltak a pécsi vezérkarral,a hírek szerint Bajzát, Demjén és Kovacsevics nyaralása miatt nem tudott eljönni a megbeszélésre.

A tárgyalás tényét a Nemzeti Sport Online informátora is megerősítette. Az érintetteknek állítólag nincs ellenére, hogy a Mecsekalján folytassák, a többség közel is került a szerződéskötéshez.

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN IS OLVASHATNAK A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN!

PÉCSI MFC
Érkezett: Simonfalvi Gábor (ZTE FC, kölcsönből vissza), Tóth Zoltán (Kozármisleny), Petrók Viktor (Kozármisleny)
Távozott: Stark Péter (a tavaszi szezon közben, FC Bihor Oradea? – Románia), Lovrencsics Gergő (Lombard Pápa TFC), Sztevan Pavicsevics (szerb, ?), Samuel Ato (ghánai, ?), Alekszandar Sztojanovszki (macedón, ?)
Akivel tárgyalnak: Holczer Ádám (Nyíregyháza), Zeljko Kovacsevics (szerb, Nyíregyháza), Sabin-Cosmin Goia (román, Nyíregyháza), Makadji Boukar (kameruni, Nyíregyháza), Bajzát Péter (Nyíregyháza), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza), Andorka Péter (Nyíregyháza), Demjén Gábor (Nyíregyháza), Hrabina Alex (Nyíregyháza), Reznek Donát (Nyíregyháza), Tudja Dávid (Nyíregyháza), Banka Szabolcs (Nyíregyháza), Frőhlich Roland (MTK, próbajáték), Héger Ádám (Kaposvölgye, próbajáték), Altin Grbovics (szerb, Shkumbini Peqinben), Vedran Kantor (bosnyák, Rudar Prijedor – Bosznia-Hercegovina), Eduardo (brazil), Fülöp Noel (Ferencváros), Honma Kazuo (szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik