HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.01.16 18:04 Frissítve: 2016.01.16 19:02

Puskás Akadémia: szlovák U-válogatott szélső érkezett

A Nemzeti Sport információi szerint a Puskás Akadémia labdarúgócsapata szerződtette a Slovan Bratislava szlovák utánpótlás-válogatott jobbszélsőjét, Karol Mészárost. A Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján is bejelentette az átigazolást, a játékos három évre írt alá a felcsúti csapathoz.

A galántai születésű szélső a 2015–2016-os szezonban tizennégy tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Slovanban, három gólt szerzett és egy gólpasszt adott. A 22 éves játékos 2012 óta a Slovan profija, fél évet kölcsönben az FC Zlaté Moravce csapatában töltött.

„Igazán hálás vagyok a lehetőségért, hogy a Puskás Akadémiához igazolhattam. Nagy lépés ez az életemben, hogy most itt lehetek. Egy rövid időt játszottam ugyan kölcsönben, de mondhatjuk, hogy most váltok a karrierem során először klubot. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a csapat megvalósítsa a célkitűzéseit. A legtöbbet jobb szélen vetettek be mostanáig, de előfordult olyan is, hogy bal oldalt vagy csatárként játszottam. Puskás-mezben is igyekezni fogok a gyorsaságomat kihasználva minél több gólt szerezni” – nyilatkozta a puskasakademia.hu-nak Karol Mészáros.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIÁNÁL
Érkezők: Forró Gyula (Újpest), Zsidai László (DVSC)
Kölcsönbe érkezők: Geoffrey Castillion (holland, DVSC), Karol Mészáros (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia),  Filip Pajovics (szerb, Videoton)
Kölcsönből visszatérők: Vaszicsku Gergő (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Erdei András, Lipcsei Ádám, Péter Bence, Tóth Balázs
Kiszemeltek: Holman Dávid (FTC)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Pintér Bence (Csákvár), Spandler Csaba (Csákvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Tamás (Videoton, onnan Mezőkövesd, kölcsönbe)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Tischler Patrik (Videoton)

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.