Puskás Akadémia: Orbán Viktor a klubigazgatóval fagyizott – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.26. 18:45
Orbán Viktor miniszterelnök a Parlament közelében egy presszóban fagyizott Komjáti Andrással, a Puskás Akadémia klubigazgatójával. Erről a Ripost olvasója készített fotót.

„A Parlament közelében, a Batthyány örökmécsestől néhány méterre állt meg Orbán Viktor a szokásos fekete Volkswagen Multivannal. Azonban ezúttal ő maga vezette az autót, rajta kívül senki nem volt a kocsiban” – írta a Ripost. „A Parlament közelében, a Batthyány örökmécsestől néhány méterre állt meg Orbán Viktor a szokásos fekete Volkswagen Multivannal. Azonban ezúttal ő maga vezette az autót, rajta kívül senki nem volt a kocsiban” – írta a Ripost.

A fagyizásról a Ripost mellett az Origo is beszámolt, de Komjátit egyik lap sem ismerte fel, korábbi labdarúgót sejtettek a személyében.

Az NS szívesen segít: Komjáti a Vasassal 1977-ben bajnok lett az NB I-ben, kétszer nyert Magyar (Népköztársasági) Kupát, védőként játszott a válogatottban. A Vasasban 1971 és 1990 között 435 élvonalbeli bajnokin lépett pályára (ezzel klubrekorder), az épülő Illovszky Rudolf Stadion egyik hazai szektorát róla nevezik el, mint a Vasas egyik legendás labdarúgójáról. Az angyalföldiek vezetőedzője is volt, Felcsúton korábban a Puskás Akadémia ifi BL-ben induló csapatának edzőjeként is dolgozott.

Orbán Viktor és Komjáti András (Fotó: Ripost.hu)
Orbán Viktor és Komjáti András (Fotó: Ripost.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik