V. GY. 2019.05.15 20:59 Frissítve: 2019.05.18 11:42

Puskás Akadémia: Carrillo lehet a klub új vezetőedzője

A felcsúti Puskás Akadémia FC-t élvonalban tartó Komjáti Andrásnak hétfőtől már az lesz a feladata, hogy megtalálja az együttes új szakvezetőjét. Az M4 Sport szerint Joan Carrillo személyében már meg is találta a klub.

Joan Carrillo visszatérhet Magyarországra (Fotó: Nemzeti Sport)

 

Teljesítette a rábízott feladatot Komjáti András, a Puskás Akadémia klubigazgatója. A 27. forduló után menesztett Radoki János helyére beugró szakember irányításával megállt a zuhanás, öt meccsen két győzelem, valamint három döntetlen a mérlege. Komjáti András megbízatása a vasárnapi, Ferencváros elleni hazai bajnoki után lejár, s újra klubigazgatóként dolgozik. Kiemelt feladata lesz az új vezetőedző kiválasztása, továbbá a játékoskeret kialakítása.

„A feladatomat teljesítettem – mondta megkeresésünkre a Puskás Akadémia szakvezetője. – A bajnokság befejezése után új edző készíti fel a csapatot. Mindenképpen olyat szeretnénk szerződtetni, aki figyelembe veszi a meglévő keretet, s tudja, milyen az a stílus és taktika, amelyre alkalmasak a játékosok. A viszonylag hosszú bajnoki szünet lehetőséget kínál arra, hogy megfelelő vezetőedzőt találjunk.”

A kérdésre, hogy szívesen folytatná-e a munkát, vagy inkább átadná a helyét a csapattal már korábban hírbe hozott spanyol Joan Carrillónak, Komjáti András kitérő választ adott.

„Egyelőre a Ferencváros elleni összecsapás foglalkoztat – mondta. – Legyen vége a bajnokságnak, s miközben a csapat pihen, mi elkezdjük a tárgyalásokat.”

Komjáti András arra sem kívánt válaszolni, hogy a Videotonnal 2015-ben bajnokságot nyerő, legutóbb a lengyel Wisla Kraków vezetőedzőjeként dolgozó, ám jelenleg csapat nélküli Joan Carrillo neve egyáltalán felvetődött-e, viszont a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a spanyol szakember a napokban már járt Felcsúton.

Az M4 Sport szerint pedig már el is dőlt, hogy a Vidivel a 2014–2015-ös idényben magyar bajnok Carrillo vezeti nyártól a felcsúti csapatot.

Ami a felcsútiak keretét illeti, román sajtóhírek szerint a Botosani 21 esztendős támadója, Fülöp Lóránd a Puskás Akadémiánál folytatja. Az ügynöke azt nyilatkozta, a papírokat még nem írták alá, de a napokban Magyarországra utaznak a szerződés megkötésére.

2019.05.23 23:39:48

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Nem hallottam, hogy a szokatlanul erős kritikát bárki kikérte volna magának.

2019.05.23 21:46:41

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.05.22 22:28:42

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Király Gábort Dél-Amerikában elnevezték volna »El Locónak« és rajongtak volna érte. Jelenség volt káprázatos bravúrjaival, kockázatvállalásával és hibáival.”

2019.05.22 18:30:21

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Hihetetlen dolgok történtek velem Kispesten. A kupagyőzelemnél szebb búcsút nem tudok elképzelni.”

2019.05.22 21:43:16

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Eljött a pillanat, hogy a magyar játékosoknak futniuk kell a légiósok után.