Puskás Akadémia: 29 éves, válogatott csatárt szerződtettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 22:11
null
Antonio Taylor a nyárig írt alá Felcsúton (Fotó: pfla.hu)
Június 30-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapatához az amerikai születésű, háromszoros panamai válogatott Antonio Taylor.

 

„Tovább erősödött NB I-es csapatunk támadószekciója: a klubunknál egy hete próbajátékon lévő háromszoros panamai válogatott, Antonio „Tony” Taylor június végéig a Puskás Akadémia FC mezét viseli” – írja a PAFC honlapja, a pfla.hu.

A Long Beach-i születésű, 29 éves támadó eddigi pályafutása során szerepelt többek között a New York City FC és a New England Revolution színeiben; Európában játszott a portugál Estorilban és Pacos Ferreirában, valamint a ciprusi Omonia Nicosiában. Legutóbb az Ottawa Fury játékosa volt. Háromszor játszott a panamai válogatottban, de szerepelt az Egyesült Államok U20-as és U23-as korosztályos válogatottjában is.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly és jól menedzselt klubhoz igazolhattam, mint a Puskás Akadémia. Az első naptól kezdve remekül érzem magam, és nagyon örülök, hogy megfeleltem a próbajátékon, s segíthetek a csapatnak céljai elérésében. Csatárként nem lehet más dolgom, mint hogy gólokat lőjek és gólpasszokat adjak, és ezzel járuljak hozzá a győzelmekhez. Egyelőre csak arra koncentrálok, hogy ez megtörténhessen, de ha szerződésem lejárta után számítanak rám, szívesen maradok, Magyarország csodálatos hely” – nyilatkozta a csatár új klubja hivatalos honlapjának.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Antonio Taylor (amerikai-panamai, szabadon igazolhatóként, legutóbb Ottawa Fury – Kanada), Kamen Hadzsiev (bolgár, PFK Beroe Sztara Zagora – Bulgária), Krizan Richárd (szlovákiai, FC Nitra – Szlovákia), Szabó Patrik (ZTE)
Kölcsönbe érkezők: Sós Bence (Mol Vidi)
Kölcsönből visszatérők:
Nagy Zsolt (Csákvár), Prosser Dániel (Sepsi OSK – Románia), Tamás Nándor (romániai, Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Ulysse Diallo (mali, MTK – szabadon igazolhatóként), Zsidai László (Paksi FC)
Kölcsönbe távozók: Madarász Márk (ETO FC Győr), Prosser Dániel(DVTK)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik