Pruknert a héten kinevezhetik a Fradinál

Vágólapra másolva!
2010.06.02. 09:07
null
Prukner László hasonlóra cseréli zöld-fehér sálját? (Fotó: Meggyesi Bálint – archív)
A héten lesz edzője a Ferencvárosnak, legalábbis ezt ígérte Berki Krisztián, a klub labdarúgócsapatát működtető zrt. vezérigazgatója kedd délután. Szinte biztosra vehető, hogy Prukner László ül le a budapesti zöld-fehérek kispadjára, miután a Kaposvár csapatát éveken át irányító szakember szerda délután elköszönt a Rákóczi játékosaitól.
Persze a bejelentés pontos dátuma még nem publikus, és a klub labdarúgócsapatát működtető zrt. vezérigazgatója a leendő szakembert sem nevezte meg. Annyi bizonyos csupán, hogy Berki Krisztián az angol tulajdonossal történt egyeztető tárgyaláson magyar vezetőedző szerződtetését szorgalmazta, s a külföldi irányítók sem zárkóznak el hazai szakember alkalmazásától.

Időközben eldőlt, hogy László Csaba az idén biztosan nem tér vissza a Ferencvároshoz, ellenben Prukner Lászlót szívesen látnák a zöld-fehérek. Az ő érkezését vetíti előre az a tény is, hogy szerda délután elköszönt a Kaposvár játékosaitól.

Információink szerint a Ferencváros menedzsmentje háromszor is egyeztetett a 49 esztendős szakemberrel.

„Annyi igaz, hogy magyar edzőt ajánlottam a tulajdonosnak, a döntés azonban nem az én hatásköröm” – zárta rövidre Berki Krisztián.

A végső szót Kevin McCabe mondja ki, csakhogy az angolok halogatják a döntést. Ha mégsem külföldi edző irányítaná a csapatot, csak olyan formában teljesítenék Berki Krisztián óhaját, hogy szakmai igazgatót delegálnának a Ferencvároshoz. Kérdés, hogy a leendő trénernek megfelelő-e ez a felállás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik