PMFC: távozik a csapat leghűségesebb játékosa

Vágólapra másolva!
2014.12.17. 17:36
A Pécsi MFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy távozik a több játéklehetőség reményében Lantos Levente, a klub jelenlegi keretének leghűségesebb futballistája.

A kétszeres NB II-es aranyérmes, Ligakupa-ezüstérmes 34 éves védő 1997 óta 266 bajnoki mérkőzésen viselte a PMFC mezét, a Munkás csapatkapitánya is volt.

„El kell ismernem, a végéhez közeledik a játékos-pályafutásom, ugyanakkor érzem még magamban a lendületet és az elszántságot, játszani szeretnék – nyilatkozta Lantos Levente a pmfc.hu-nak. – Az elmúlt időszakban akármennyire is igyekeztem, nem tudtam a PMFC kezdőjébe kerülni, ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy megpróbálom máshol, más osztályban. Nehéz volt elfogadtatnom magammal a váltás szükségességét, mert nagyon szép időszakokat éltem meg a Péccsel. 1997 óta részese vagyok a PMFC-családnak, nehéz szívvel búcsúzom, de most jött el az idő, hogy lépjek.”

Elképzelhető, hogy Lantos Levente más funkcióban visszatér még Pécsre, mert Matyi Dezső tulajdonos is szeretné, hogy kapcsolatban maradjon a klubbal.

Lantos távozása után később a PMFC újabb szerződésbontást jelentett be: a klub közös megegyezéssel megszüntette Wittrédi Dávid kontraktusát, a Haladás elleni Ligakupa-mérkőzésen duplával búcsúzó, pécsi nevelésű támadó is szabadon igazolhatóvá vált.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek: Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható, legutóbb FK Sarajevo – Bosznia Hercegovina)

Távozók: Lantos Levente (szabadon igazolható), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik