PMFC: Szatmári csatlakozott, osztrák középpályást tesztelnek

Vágólapra másolva!
2012.07.04. 16:42
Szatmári Lóránd személyében új játékos csatlakozott a labdarúgó NB I-ben szereplő, jelenleg Szlovéniában edzőtáborozó Pécsi MFC keretéhez – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A baranyaiakkal készül egy osztrák középpályás is.

A bama.hu arról számolt be, hogy a pécsi nevelésű Szatmári Lóránd szerződtetéséhez nagyon közel került a PMFC, ugyanis klubjával az olasz Regginával már megegyeztek a vezetők, és már csak a szükséges papírokra várnak. Az ügy hivatalos lezárására még várni kell, de a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a középpályás már csatlakozott Supka Attila vezetőedző Szlovéniában készülő együtteséhez.bama.hu arról számolt be, hogy a pécsi nevelésű Szatmári Lóránd szerződtetéséhez nagyon közel került a PMFC, ugyanis klubjával az olasz Regginával már megegyeztek a vezetők, és már csak a szükséges papírokra várnak. Az ügy hivatalos lezárására még várni kell, de a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a középpályás már csatlakozott Supka Attila vezetőedző Szlovéniában készülő együtteséhez.

A napokban több próbajátékost is megnézett, illetve jelenleg is tesztel a szakmai stáb. Egy szerb próbázó ugyan már távozott, de a korábban beharangozott, legutóbb Zalaegerszegen játszó szlovén Leon Panikvar és információink szerint az osztrák Michael Stanislaw továbbra is a csapattal készül. Utóbbi 25 éves, jelenleg szabadon igazolható középpályás, legutóbb hazájában, az osztrák élvonalbeli Wiener Neustadtban szerepelt, az előző szezonban 32 bajnokin lépett pályára, gólt nem szerzett.

A bama.hu egy másik, korábban ugyancsak beharangozott futballistáról is beszámolt: „közel áll a megállapodáshoz a PMFC a Kaposvárral Miroszlav Grumics ügyében″ – fogalmazott a baranyai hírportál.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Bodnár László (szabadon igazolható), Eszlátyi István (BKV Előre – lejárt a kölcsönszerződése), Fodor Ferenc (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése), Horváth Adrián (Bp. Honvéd), Molnár Péter (Haladás), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése), Pintér Attila (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése), Sánta András (Bp. Honvéd), Wittrédi Dávid (Kozármisleny), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Andorka Péter (Haladás), Samuel Ato (ghánai, ?), Eszlátyi István (Eger?), Frőhlich Roland (MTK Budapest – lejárt a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (?), Holczer Ádám (?), Pintér Attila (?), Vladimir Markovic (boszniai, ?), Marko Marovics (szerb, ?), Goran Paracki (horvát, ?), Regedei Csaba (Gyirmót), Marko Scsepanovics (szerb, ?), Simonfalvi Gábor (Siófok, ?) Strublics József (?), Nenad Todorovics (szerb, ?), Zoran Zeljkovic (szlovén, ?)

Kiszemeltek: Gaál Miklós (Volga Nyizsnij Novgorod – Oroszország, szabadon igazolható), Miroszlav Grumics (szerb, Kaposvár), Harsányi Zoltán (szlovákiai, DAC – Szlovákia, szabadon igazolható), Manjrekar James (kanadai), Szlobodan Lakicsevics (montenegrói, FK Velez Mostar – Bosznia-Hercegovina, szabadon igazolható), Mohl Dávid (Kecskeméti TE), Szatmári Lóránd (Reggina – Olaszország), Micahael Stanislaw (osztrák, Wiener Neustadt – Ausztria, szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik