PMFC: Supka Attila öt posztra igazolna még a nyáron

Vágólapra másolva!
2012.06.24. 19:48
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC vezetőedzője, Supka Attila a bama.hu-nak adott interjújában elmondta, öt posztra szeretne még igazolni, míg a széleken már rendben van a csapata.

„Csinálják a dolgukat. Sajnos sok a sérült, akik még az előző szezonból hozták magukkal a problémáikat. Ilyen például Horváth Zsolt, Nagy Olivér, Bajzát Péter, Fröhlich Roland vagy az előbb említett Andrej Csausics. Közülük Bajzát és Horváth a jövő héten már velünk edzhet, a többieknek még kell egy hét" – mondta Supka a bama.hu-nak.bama.hu-nak.

„Nagyon bízom benne, hogy az edzőtáborba már azzal a két-három vagy négy játékossal kiegészülve utazhatunk, akikre a későbbiekben tudunk számítani. De nyitva hagyjuk a lehetőséget egy-két olyan labdarúgónak, aki később csatlakozna, és minőséget jelentene. Kell belső védő, bal oldali védő, védekező középpályás, támadó középpályás, és ami nagyon fontos, csatár. A széleken megvagyunk, ezt a feladatot meg tudják oldani az ittlévők" – tette hozzá a pécsiek vezetőedzője.

A csapatnál tréningező Gaál Miklós és Bodnár László sorsa egyelőre még nem dőlt el. Velük kapcsolatban megvárják a jövő hetet, és a szakmai stáb véleménye alapján dönt arról a klub vezetősége, hogy egyáltalán szerződést ajánlanak-e nekik vagy sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik