PMFC: Mártonnak elege lett, az MLSZ-hez fordult a tartozások miatt

Vágólapra másolva!
2014.05.08. 19:52
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC edzője, Márton Gábor a Magyar Labdarúgó-szövetséghez fordult, mivel klubja hosszú ideje tartozik neki.

„A napokban valóban az MLSZ-hez fordultunk a helyzet rendezése érdekében – mondta Márton Gábor jogi képviselője, Katzirz Béla a pecsiujsag.hu-nak. – Fogalmazzunk diplomatikusan: jó ideje jelentős összeggel tartozik Márton Gábornak a PMFC, s mivel többszöri szóbeli, majd írásbeli felszólításunkra sem kaptunk biztató választ, nem maradt más lehetőség, mint hogy a Magyar Labdarúgó-szövetséghez forduljunk az ügyben. Ezt meg is tettük.”pecsiujsag.hu-nak. – Fogalmazzunk diplomatikusan: jó ideje jelentős összeggel tartozik Márton Gábornak a PMFC, s mivel többszöri szóbeli, majd írásbeli felszólításunkra sem kaptunk biztató választ, nem maradt más lehetőség, mint hogy a Magyar Labdarúgó-szövetséghez forduljunk az ügyben. Ezt meg is tettük.”

A honlap információi szerint az MLSZ jövő keddre ki is tűzte a tárgyalást, melyen a klubnak kellene bizonyítania, hogy – Mártonék bejelentésével ellentétben – valamennyi pénzügyi kötelezettségét teljesítette az edzővel szemben. Ha erre nem kerül sor, a szövetség többféleképpen – pénzbüntetéssel, esetleg pontlevonással vagy az igazolásoktól való eltiltással – büntetheti a Matyi Dezső többségi tulajdonában álló sport kft.-t.

A PMFC ügyvezetője, Feleki Attila elmondta, valóban az MLSZ előtt van a Márton Gáborral szemben fennálló tartozásuk, és ő úgy tudja, az eredményességi prémium egy részét nem kapta meg az edző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik