PMFC: félreértés a kiszemelt légiós ügyében, Dibusz marad

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 06:55
Bár a Videoton vezetősége többször is tárgyalt a Pécsi MFC menedzsmentjével Dibusz Dénes klubváltásáról, időközben eldőlt, a kapus a következő szezonban is Pécsen futballozik – tudta meg a Nemzeti Sport. Az örmény Artak Dasjan ugyanakkor a jelek szerint nem lesz a PMFC játékosa.

„Kommunikációs hiba történt, mert mi nem csupán egy hétre hívtuk meg a légióst, ám a menedzsere néhány nap után jelezte, továbbállnak. Kár érte, mert nem tehetségtelen" – mondta Márton Gábor, a Pécsi MFC edzője a Nemzeti Sportnak, majd hozzátette, a klub az örmény labdarúgó távozásától függetlenül három-négy játékos szerződtetését tervezi.

Egyelőre az együttestől távozók névsora hosszabb, hiszen az elefántcsontparti Jean-Baptiste Akassou, a horvát Andrej Causic, továbbá Holczer Ádám, Horváth Zsolt, a cseh Jirí Krejcí, Sánta András, Simon Attila és a szlovén Zoran Zeljkovic sem a PMFC-ben folytatja.

„A próbajátékos is igazolja, nem kizárólag magyar futballistát akarunk szerződtetni, néhány poszt betöltését nem tudjuk hazai labdarúgóval megoldani – folytatta a szakember. – Elég volt az úgynevezett sztárocskákból, akiknél az ár-érték arány távol áll az optimálistól. Próbajátékosok mellett vannak kiszemeltjeink is, elsősorban csatár és középpályás poszton erősítjük meg a keretet."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Fröhlich Roland (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Gőcze Gergő (Haladás), Nagy József (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Városi Viktor (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – kölcsönből vissza?), Rácz Ferenc (MTK)
Távozik/távozhat: Jean-Baptiste Akassou (elefántcsontparti, ?), Andrej Causic (horvát – ?), Eröss Csaba (Kozármisleny – ismét kölcsön), Holczer Ádám (?), Horváth Zsolt (?), Jirí Krejcí (cseh, ?), Nagy Dominik (?), Solomon Okoronkwo (nigériai, ?), Sánta András (?), Simon Attila (MVM Paks, kölcsönből vissza), Alekszandar Sztojmirovics (szerb, ?), Zoran Zeljkovic (szlovén, ?), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – ismét kölcsön)
Kiszemeltek: Bodor Boldizsár (Beerschot – Belgium), Marko Bjelanovic (horvát, Kozármisleny), Fellai József (Kozármisleny), Jónás Dávid (Újpest), Mohl Dávid (KTE), Daniel Romic (Kozármisleny), Sváb Dániel (Ferencváros)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik