PMFC: az Atlético Madrid volt futballistája érkezhet

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 16:44
null
Carlos Indiano Pécsen folytathatja (Fotó: archív)
Ahhoz képest, hogy néhány hete még a PMFC hosszú távú jövője is kérdésesnek tűnt, rövid időn belül 180 fokos fordulatot vehet a klub helyzete. Bánki Erik baranyai politikus arról nyilatkozott, hogy két befektető is érdeklődik a klub iránt, míg a legfrissebb értesüléseink szerint a háttérben már folynak egyeztetések a csapat megerősítéséről is – egy spanyol középpályás került képbe.

 

A 25 éves, madridi születésű középpályást, Carlos Indianót ajánlotta a Pécsi MFC figyelmébe az AFCK menedzseriroda.

„Tartom olyan jó szakembereknek a Márton Gábor, Lőrincz Emil pécsi edzőpárost, hogy az év elején felmerülő nehézségek ellenére ugyanolyan jó szereplésre legyen képes a csapat, mint az őszi idényben, és ebben nagy segítségére lehet a baranyaiaknak a spanyol középpályás, Carlos Indiano. Ő egy mélységi irányító, kiválóan illeszkedne a pécsiek játékába, remek a periférikus látása, erősségét jelentik a mélységi indítások" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a labdarúgó képviselő iroda részéről Kovács Bálint játékosmegfigyelő menedzser.

Kovács hozzátette, a játékos már egy ideje kapcsolatban áll a klubbal, előrehaladott egyeztetések folynak az ügyében.

Indiano korábban játszott az Atlético Madrid B-csapatában, szerepelt a Deportivo Alavésben, a Cádizban, legutóbb pedig a harmadosztályú Albacete Balompiében szerepelt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gaál Miklós (Kozármisleny), Pölöskey Péter (Debreceni VSC – kölcsönből vissza?), Eke Uzoma (nigériai, szabadon igazolható)
Kiszemeltek: Carlos Indiano (spanyol, Albacete Balompié)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik