Pécsi MFC: Matyi az MLSZ-nek és a miniszterelnöknek is üzent

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 21:25
null
Miközben Matyi Dezső nyilatkozott, Pécsen „eltemették a futballt” (Fotó: Laufer László)
Matyi Dezső, a Pécsi MFC vezetője szerint az MLSZ vezetőinek nehéz lesz elszámolniuk a lelkiismeretükkel, miután a Pécset és a csapat által az NB I utolsó fordulójának nyitányán 2–1-re legyőzött Nyíregyházát is megfosztották az NB I-es licenctől.

„A futballról nagyon nehéz ma beszélni Magyarországon. Ha megnézzük az elmúlt hetek eseményeit, a szövetség állítólag a szurkolókért és a magyar labdarúgásért van, mégis ilyen gyalázatos döntést hozott – mondta Matyi Dezső a Duna televíziónak. – Hétfőn mindenki kiterítheti a kártyáit, és kiderül, milyen okok miatt utasították el a kérelmünket. Kívánom a miniszterelnök úrnak, hogy amit a magyar futballról megálmodott, azt el tudja érni, de ehhez a megfelelő embereket a megfelelő helyekre kellene tenni. Az MLSZ illetékes vezetőinek nagyon nehéz lesz elszámolniuk a lelkiismeretükkel, mert ha tenni akarnak a labdarúgásért, ezekkel a döntésekkel nem fognak tudni elszámolni. "

„Nézzék meg ezt a két csapatot, nézzék meg a két edzőt, Mátyus Jánost és Robert Jarnit, akik tettek a magyar labdarúgásért! Az MLSZ két csapatot tett munkanélkülivé, megalázta őket, így küldte ki a pályára. Meg fogják tudni, mi van a háttérben, az emberek számára a jogászok által minden kiderül. Én köszönöm, amit eddig tehettem a pécsi futballért, többet nem tehetek" – mondta Matyi Dezső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik