Pécs: Leverkusen-neveléssel tárgyalnak a baranyaiak

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 11:40
A Nemzeti Sport Online információi szerint montenegrói válogatott védővel, a német Bayer Leverkusennél nevelkedő Szlobodan Lakicseviccsel tárgyalnak a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC vezetői.

A 24 éves montenegrói Szlobodan Lakicsevics a német Bayer Leverkusennél nevelkedett, majd a gyógyszergyáriak második csapatától igazolt 2009-ben a Wiesbadenhez, a legutóbbi két szezonban pedig a montenegrói Buducsnoszt Podgoricánál, illetve a bosnyák FK Velez Mostarnál szerepelt, jelenleg pedig már Pécsen tartózkodik, a PMFC vezetőivel tárgyal.

A korábban a montenegrói válogatottban is bemutatkozó Lakicsevicset a balhátvéd posztjára szemelték ki a pécsiek, és ha a héten kedvező benyomást tesz a Supka Attila vezette szakmai stábra, már ő is elutazhat a héten a PMFC szlovéniai edzőtáborába.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy az első kerethez múlt héten csatlakozott saját nevelésű fiatalok közül Nagy Dominik, Nagy Erik és Városi Viktor továbbra is az első kerettel készül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Eszlátyi István (BKV Előre – lejár a kölcsönszerződése), Fodor Ferenc (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Horváth Adrián (Bp. Honvéd), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus – lejár a kölcsönszerződése), Pintér Attila (Kozármisleny, – lejár a kölcsönszerződése), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Sánta András (Bp. Honvéd), Wittrédi Dávid (Kozármisleny)

Távozik/távozhat: Samuel Ato (ghánai, ?), Eszlátyi István (Eger?), Frőhlich Roland (MTK Budapest – lejár a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (?), Pintér Attila (?), Vladimir Markovic (boszniai, ?), Marko Marovics (szerb, ?), Goran Paracki (horvát, ?), Regedei Csaba (Gyirmót), Marko Scsepanovics (szerb, ?), Strublics József (?), Nenad Todorovics (szerb, ?), Zoran Zeljkovic (szlovén, ?)

Kiszemeltek: Bodnár László (szabadon igazolható), Miroszlav Grumics (szerb, Kaposvár), Harsányi Zoltán (szlovákiai, DAC – Szlovákia, szabadon igazolható), Szlobodan Lakicsevics (montenegrói, FK Velez Mostar – Bosznia-Hercegovina, szabadon igazolható), Mohl Dávid (KTE), Gaál Miklós (Volga Nyizsnij Novgorod – Oroszország, szabadon igazolható), Szatmári Lóránd (Reggina)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik