Pécs: gyors NB I-be jutást szeretnének, Matyi Dezső nélkül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 17:06
Páva Zsolt pécsi polgármester hétfőn tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a város célja, hogy legyen egy pécsi csapat az NB I-ben a lehető legrövidebb időn belül, de ezt a pályán kell kiharcolni, és nem a zöld asztal mellett. A polgármester azt is elmondta, hogy felkérte Matyi Dezsőt, a Pécsi MFC vezetőjét, mondjon le a stadion és a kovácstelepi edzőközpont 50 éves bérleti szerződéséről.

A bama.hu beszámolója szerint Páva Zsolt reméli, hogy a józan ész szava fog majd dönteni. Pénteken levelet írt Matyi Dezsőnek, s hétfőn is utalt rá, hogy az üzletember nélkül képzeli el a pécsi labdarúgás újjáélesztését.bama.hu beszámolója szerint Páva Zsolt reméli, hogy a józan ész szava fog majd dönteni. Pénteken levelet írt Matyi Dezsőnek, s hétfőn is utalt rá, hogy az üzletember nélkül képzeli el a pécsi labdarúgás újjáélesztését.

A sajtótájékoztatón Vári Attila, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója elmondta, sportiskolájának foci szekciója szívesen látja azokat a futballistapalántákat, akik nem érzi biztonságban a jövőjüket a PMFC-ben. Felajánlják a lehetőséget, senkit nem akarnak azonban elcsábítani. Ha sokan jelentkeznek, akkor az állás nélkül maradó edzőket is átveszik, lenne rá forrás is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik