Pécs: 12 millión huzakodik Matyi és Supka - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.12.10. 08:42
A Blikk információi szerint 12 millió forint kifizetésén huzakodik egymással az élvonalbeli PMFC klubtulajdonosa, Matyi Dezső, illetve az együttes vezetőedzője, Supka Attila.

Amint arról korábban már beszámoltunk: Supkát előbb menesztette a klubvezetés, de miután a felek a válás részleteiről nem tudtak megegyezni egymással, a múlt hét pénteki, a felek között vitákat is hozó sajtótájékoztatón már azt jelentették be, hogy a szakember mégsem távozik, így továbbra is a pécsiek alkalmazásában marad, és kitölti 2015-ig szóló szerződését. Igaz, kap a feje fölé egy szakmai igazgatót.Amint arról korábban már beszámoltunk: Supkát előbb menesztette a klubvezetés, de miután a felek a válás részleteiről nem tudtak megegyezni egymással, a múlt hét pénteki, a felek között vitákat is hozó sajtótájékoztatón már azt jelentették be, hogy a szakember mégsem távozik, így továbbra is a pécsiek alkalmazásában marad, és kitölti 2015-ig szóló szerződését. Igaz, kap a feje fölé egy szakmai igazgatót.

Az a sajtótájékoztatón is elhangzott, hogy az edző lelépési összegként féléves bérében állapodott meg a tulajdonossal. Amíg azonban a tulaj havi bontásban utalta volna az összeget, az edző azt egyben szerette volna megkapni.

Blikk úgy tudja: a háromfős szakmai stáb havonta ötmillió forintjába került a klubnak, ebből a vezetőedző bruttó hárommillióhoz jutott, amelyből a levonások után kétmillió maradt az edzőnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik