Pápa: két játékosról tárgyalnak a Győrrel; várják a brazilt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 10:53
Újabb próbajátékostól köszönt el a Lombard Pápa vezetősége, miközben a szakmai stáb javasolja a Győrből érkezett két futballista, Stieber András és Vankó Imre szerződtetését.

Szombaton már beszámoltunk róla, hogy a Lombard vezetőedzője, Lengyel Ferenc a Honvéd elleni 1–1-es döntetlennel záruló felkészülési meccs után elköszönt négy próbajátékostól, Haris Mehmedagictól, Enes Rujovictól, Leandro Silva Lopestől és Mateo Brankovictól. Azóta a Kisvárdáról érkezett Venczel Balázs ügyében is döntés született, ő sem szerződik Pápára.Szombaton már beszámoltunk róla, hogy a Lombard vezetőedzője, Lengyel Ferenc a Honvéd elleni 1–1-es döntetlennel záruló felkészülési meccs után elköszönt négy próbajátékostól, Haris Mehmedagictól, Enes Rujovictól, Leandro Silva Lopestől és Mateo Brankovictól. Azóta a Kisvárdáról érkezett Venczel Balázs ügyében is döntés született, ő sem szerződik Pápára.

Ellenben a Győrből érkezett Stieber András és Vankó Imre meggyőzte Lengyel Ferenc vezetőedzőt, nekik szerződést ajánlanak, illetve tárgyalnak az átigazolásukról az ETO-val – tudta meg a Nemzeti Sport Online Szemán György klubigazgatótól. Ez a télen két futballistát már igazoltak a pápaiak Győrből, a kölcsönben megszerzett Illés Dávid és Pongrácz Viktor személyében.

A héten még több próbajátékost is várnak Pápára. Köztük a brazil csatárt, Weller Wilson Pereirát, akinek az érkezését már korábban előrevetítettük. Ő a ma délutáni edzésen már részt vehet. Úgy tudjuk, több klubnak is beajánlották, például a Honvédnak is, de mától a Lombardnál bizonyíthat.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre)
Kölcsönbe érkezők: Illés Dávid (Győri ETO), Pongrácz Viktor (Győri ETO)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:Stieber András (Győri ETO), Vankó Imre (Győri ETO, próbajáték), Weller Wilson Pereira (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Cartaginés – Costa Rica, próbajáték)
Távozók: Andrei Florean (román)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Benkő Krisztián (érdeklődnek iránta: Brönshöj – Dánia), Faggyas Milán (érdeklődnek iránta: Békéscsaba), Kenesei Krisztián (érdeklődnek iránta: Vasas), Marián Sluka (szlovák), Tóth Gábor

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik