Paks: nincs konkrétum Kovács Gábor ügyében

Vágólapra másolva!
2015.01.12. 08:58
A Paks várakozás feletti szereplésének egyik kulcsfigurája Kovács Gábor, aki az ősszel csapata valamennyi bajnoki meccsét végigjátszotta, és hogy a teljesítményét nem érheti kritika, azt az is bizonyítja, hogy az általa irányított paksi védelemnél csupán a Videoton, a Debrecen és az Újpest hátsó alakzata kapott kevesebb gólt az őszi idényben.

„Sajnos, a Nyíregyháza elleni mérkőzést sárga lapok miatt ki kell hagynom, vagyis úgy kell a felkészülésnek nekivágnunk, hogy az első összecsapást biztosan nélkülem vívja meg a csapat – mondta a Nemzeti Sportnak Kovács Gábor. – Tudok róla, hogy több együttesnél is felvetődött a nevem, konkrétumokról azonban nem tudok beszámolni. Jól érzem magam Pakson, de ha olyan ajánlat fut be, amely előrelépést jelent és a klub is jól jár vele, akkor a fejlődésem érdekében már télen is lépek. Pályafutásom legjobb fél éve van mögöttem, de egyelőre csak a hétfőn kezdődő felkészülésre koncentrálok.”

A Nemzeti Sport információi szerint Kovács Gábort a Diósgyőri VTK-hoz, a Nyíregyháza Spartacushoz és a Puskás Akadémiához is csábítják.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Wittrédi Dávid (PMFC, szabadon igazolható)
Távozók: Fiola Attila (PAFC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Kovács Gábor (érdeklődnek iránta: DVTK, Nyíregyháza, PAFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik