Paks: néhány napon belül lezárulhat a Kulcsár-ügy

Vágólapra másolva!
2012.06.28. 20:40
Címkék
A Nemzeti Sport egy hónapja számolt be arról, hogy a Böde Dániel-üzlet keretében Kulcsár Dávid a Ferencvárostól a Pakshoz szerződhet. Böde már a fővárosba került, ám Kulcsár ügye még nem zárult le, a tolnaiak ügyvezetője, Haraszti Zsolt szerint erre néhány napot kell még várni.

Amikor a Ferencvárosnál szóba került a paksi Böde Dániel szerződtetése, akkor a hírek szerint a fővárosiak az üzlet keretében felajánlották a tolnaiaknak Kulcsár Dávidot.

Böde már az Üllői útra szerződött, Kulcsár ügyében azonban máig nem született megállapodás. Haraszti Zsolt a Paks ügyvezetője szerint azonban hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

„Kulcsár Dávid szerződtetése továbbra is téma nálunk, de még nincs aláírt szerződés. Néhány nap múlva zárulhat le az ügy" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a sportvezető.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Heffler Norbert (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Nagy István (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Simon Attila (Siófok), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – lejár a kölcsönszerződése), Zsók József (Kaposvár)
Távozik/távozhat: Gévay Zsolt (Gyirmót), Hrepka Ádám (MTK Budapest – lejár a kölcsönszerződése), Laczkovich Donát (?), Montvai Tibor (Nyíregyháza), Szatmári Lóránd (Reggina – Olaszország, lejár a kölcsönszerződése), Vári Barnabás (Siófok – kölcsönbe?), Bohner Roland, Pap Roland (Siófok – kölcsönbe?)
Kiszemeltek: Kulcsár Dávid (Ferencváros), Szakály Dénes (Videoton)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik