Paks: Mezőkövesdről és Felcsútról igazolnak a tolnaiak

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.07.05. 14:23
A jövő hét elején két játékos szerződtetését is bejelentheti az MVM-Paks labdarúgócsapata – értesült a Nemzeti Sport Online.

Amint arról már beszámoltunk, Hahn János személyében egy régi-új játékos is pályára lépett az MVM-Paks színeiben a mai, Honvéd elleni felkészülési meccsen (0–0).Honvéd elleni felkészülési meccsen (0–0).

A középpályás tavaly szerződött a tolnaiaktól a Puskás Akadémiához, de a felcsútiaknál az NB I-ben nem kapott lehetőséget, és most visszatér korábbi csapatához. Ügyében szóban már megegyeztek a felek, jövő héten jelenthetik be a visszatérését.

Ugyancsak jövő héten jelenthetik be Pakson a 26 éves Gévay Zsolt szerződtetését, aki az NB I-től búcsúzó Mezőkövesdtől érkezik. A védő korábban már játszott Pakson, 2012-ben onnan igazolt Gyirmótra, majd tavaly Kövesdre. Ő még nem csatlakozott a kerethez, de az elvi egyezség megszületett az ügyében – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bertus Lajos (Puskás Akadémia), Eppel Márton (MTK – kölcsönből vissza), Tóth Dániel (Kozármisleny – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (DVTK), Csernyánszki Norbert (?), Éger László (visszavonul), Heffler Norbert (soproni kölcsön után PMFC végleg), Horváth Gábor (?), Lázok János (?), Nagy Olivér (Haladás), Simon Attila (?), Windecker József (Győri ETO – kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Gévay Zsolt (Mezőkövesd), Csorba Szabolcs (szabadon igazolható), Hahn János (Puskás Akadémia), Tamási Zsolt (szabadon igazolható, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik