Paks: megvan az első téli igazolás, Rodenbücher próbajátékon

Vágólapra másolva!
2015.01.28. 13:07
null
Balázs Zsolt készült a klubváltásra (Fotó: kecskemetite.hu)
Pakson folytatja pályafutását Balázs Zsolt, aki Kecskemétről igazolt a zöld-fehérekhez. A támadó hároméves szerződést írt alá – számolt be róla a paksifc.hu.

„Új játékos érkezett Paksra, a 26 éves Balázs Zsolt személyében, aki Kecskemétről igazolt hozzánk, és három évre szóló szerződést írt alá. A mai, Honvéd elleni mérkőzésen már pályára is lép színeinkben” – olvasható a paksi klubhonlapon.

Tegnap a KTE közölte, hogy Balázs szerdán már a paksiakkal készül, úgy néz ki, a megállapodás hamar megszületett a futballista és új klubja között.

Balázs Zalaegerszegen született, ott is kezdte el a labdarúgást, majd 2005 májusában bemutatkozott a kék-fehérek élvonalbeli csapatában. 2012-ben Kecskemétre igazolt, most pedig Paksra. A futballista 167 meccsen 35 gólt szerzett az NB I-ben, az őszi idényben 16 mérkőzésen három góllal segítette csapatát.

A Pakshoz kapcsolódó hír, hogy Rodenbücher István próbajátékra érkezett. A Honvéd elleni mai felkészülési mérkőzésen már a kezdőcsapatban kapott helyet az MTK védője, úgy tudjuk, jó eséllyel a tolnaiaknál folytatja pályafutását.

Kovács Gábor ellenben nem volt benne a meccskeretben, könnyen elképzelhető, hogy az ősz egyik legjobb paksi játékosa távozik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Balázs Zsolt (Kecskemét)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Rodenbücher István (MTK, legutóbb kölcsönben Vasas)
Távozók: Fiola Attila (PAFC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bartha László (érdeklődnek iránta: DVTK, Balikesirspor – Törökország), Kovács Gábor (érdeklődnek iránta: DVTK, Nyíregyháza, PAFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik