Paks: Megkerestek a Puskás Akadémiától - Fiola

Vágólapra másolva!
2014.12.18. 08:42
Korábban a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy több társa mellett Fiola Attila is hosszabbított a Paks csapatával (a nyáron járt volna le a szerződése). Ennek ellenére van érdeklődés a labdarúgó iránt.

Pakson Csertői Aurél együttesének tagjai január 12-ig megérdemelt pihenőjüket töltik. Megérdemelt, hiszen hét győzelemmel, hat döntetlennel és három vereséggel zárták az őszi idényt – hetedik helyezettként. Hangulatukat csak javíthatja, ha február 21-én megnyerik a Nyíregyháza ellen – a pálya használhatatlansága miatt – elmaradt meccsüket, és akkor a „tavaszi" folytatást, vagyis a 18. fordulót úgy várhatnák, hogy csupán két pont választja el őket a harmadik pozícióban álló Diósgyőrtől.

Kérdés, hogy a Spartacus ellen pályára lép-e Fiola Attila. Merthogy a háromszoros válogatott védő iránt megnőtt az érdeklődés, hazai és külföldi klubok figyelmét egyaránt felkeltette.

„A Puskás Akadémiától már megkerestek – árulta el a Nemzeti Sportnak az elmúlt napokat Németországban töltő futballista. – Megtisztelő a felcsútiak érdeklődése, konkrétumokról azonban nem számolhatok be, csak az biztos, hogy a szerződésem további másfél évig a Pakshoz köt. Az átigazolási időszak egyébként is csak januárban kezdődik, majd akkor meglátjuk, hogyan alakul a jövőm.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Fiola Attila (érdeklődnek iránta – PAFC)
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik