Paks: másodfokon is bűnösnek találták Csertői Aurélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.18. 15:56
null
Csertői Aurél (középen) nem kívánta kommentálni a másodfokú döntést (Fotó: Mártonfai Dénes)
Másodfokon is bűnösnek mondta ki Csertői Aurélt, a Paksi FC NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzőjét becsületsértés vétségében a bíróság. A Szekszárdi Törvényszék április 10-én hagyta helyben a Paksi Járásbíróság elsőfokú ítéletét, amelyben Csertőit megrovásban részesítették – számolt be róla a teol.hu.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy a 2016. október 29-én rendezett Paks–Újpest (1–1) bajnoki mérkőzés után sportszerűtlen jelenetek játszódtak le Csertői Aurél, illetve Rónai Gábor, a Tolnai Népújság újságírója között, aki a Nemzeti Sport tudósítója is. Az összetűzés a találkozót követő sajtótájékoztatón folytatódott, ahol a vezetőedző újságíróra tett kijelentéseit felvétel rögzítette.

A történtek miatt a felvétel alapján Rónai Gábor feljelentette a szakembert, akit januárban ítélt első fokon bűnösnek a Paksi Járásbíróság, amely megrovásban részesítette a szakembert, míg a másod- és harmadrendű vádlottat, Gévay Zsoltot, a Paks hátvédjét és Tököli Attilát, az együttes másodedzőjét bizonyíték hiányában felmentette.

Az újságíró a másodfokú ítélet után elmondta, kártérítési pert indít az edzővel szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik