Paks: lezárult Kemenes Szabolcs régóta húzódó ügye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.15. 12:16
Mint ismert, Kemenes Szabolcs a téli felkészülés kezdetén kikerült az első keretből Pakson, a kapussal nem számolt Csertői Aurél vezetőedző, és kedden közös megegyezéssel szerződést bontott vele a klub – tudta meg a Nemzeti Sport Online. Értesülésünket a tolnai klub nem sokkal később a hivatalos honlapján megerősítette.

„A játékos érdekeit is szem előtt tartva a közös megegyezéses szerződésbontás mellett döntöttünk” – nyilatkozta kérdésünkre Kemenes Szabolccsal kapcsolatban a Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt.„A játékos érdekeit is szem előtt tartva a közös megegyezéses szerződésbontás mellett döntöttünk” – nyilatkozta kérdésünkre Kemenes Szabolccsal kapcsolatban a Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt.

Mint ismeretes, a nyáron Paksra szerződő kapus ősszel nézeteltérésbe került Csertői Aurél vezetőedzővel, ami után a téli felkészülés kezdetén kikerült az első csapat keretéből.

Korábban a Vasas érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, de Vancsa Miklós, a piros-kékek ügyvezetője az NSO-nak elmondta, nem akartak fizetni a kapusért, ezért télen nem is tárgyaltak a szerződtetéséről.

Miután azonban a hazai átigazolási időszak kedd éjféli határideje előtt megszűnt Kemenes paksi szerződése, most már ingyen igazolható. Nem lenne meglepő, ha ezek után mégis csak feltűnne Angyalföldön…

Haraszti Zsolt megerősítette továbbá az NSO keddi hírét, miszerint Daru Bence kölcsönbe fél évre az NB II-es ZTE-től Paksra került, míg Kovács Gábor a tolnaiaktól ment fél évre Zalaegerszegre.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Daru Bence (ZTE FC), Hajdú Ádám (Bp. Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Bognár Dávid, Nagy Ádám, Simon Márk
Kiszemeltek:
Távozók: Kemenes Szabolcs (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Kovács Gábor (ZTE FC), Laczkó Zsolt (Bp. Honvéd)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik