Paks: Könyves és Simon megy, Kővári és a fradista jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 18:24
A Paksi FC ma délután a ciprusi Apollon Limassol ellen lépett pályára felkészülési meccsen, és 1–1-es döntetlent játszott. A csapat erősítési terveiről Haraszti Zsolt ügyvezetővel beszélgettünk, és a várhatóan távozó, a mai találkozót már a lelátóról néző Könyves Norbert is nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

A paksi sportvezetőtől megtudtuk, hogy a tegnap már bejelentett Fröhlich Roland mellett hamarosan újabb játékosok szerződtetését jelenthetik be. Szakály Dénessel szóban már megegyeztek – mint azt szerdán jeleztük is –, de a próbajátékon lévő, U20-as válogatott Székely György is hamarosan szerződést köthet. Szakály és Székely játszott is a mai meccsen, Fröhlich még nem.Fröhlich Roland mellett hamarosan újabb játékosok szerződtetését jelenthetik be. Szakály Dénessel szóban már megegyeztek – mint azt szerdán jeleztük is –, de a próbajátékon lévő, U20-as válogatott Székely György is hamarosan szerződést köthet. Szakály és Székely játszott is a mai meccsen, Fröhlich még nem.

DÖNTETLEN AZ EL-INDULÓ ELLEN

A Telkiben edzőtáborozó Apollon a Vasas legyőzése és a Honvéd elleni döntetlen után csütörtökön a Paks ellen lépett pályára felkészülési meccsen.
Az első félidőben egy szerencsés góllal szereztek vezetést az El-induló ciprusiak, a kapujából kifutó Molnár Péter ütközött a ciprusiak támadójával, aki még el tudta rúgni mellette a labdát. A második játékrész hajrájában a középen érkező Bor Dávid egy jobb oldali beadásból egyenlített, az eredmény később pedig már nem változott. Kiegyenlített meccsen igazságos eredmény született.

Haraszti Zsolt elmondta, a középpályára és csatárposztra várnak még új játékosokat.

Úgy tudjuk, holnaptól Pakson készül a Pécsről távozó Kővári Róbert, a legutóbb Gyirmóton szereplő Papp Kristóf, és a kiszemeltek között szerepel a csákvári Horváth Roland is, és nem lefutott még a ferencvárosi Ugrai Roland ügye sem, mint már jeleztük, őt is szívesen látnák a tolnaiak (ahogy például a békéscsabaiak is). Korábban szóba került a legutóbb Felcsúton szereplő Harsányi Zoltán szerződtetése is, de ő jelen állás szerint nem érkezik.

A jelenleg már Gyirmóton edző Simon András viszont távozni fog, ahogy Könyves Norbert is, a mai meccsen már ő sem lépett pályára.

„Az már biztos, hogy nem maradok Pakson. Legkésőbb decemberben, amikor lejár a szerződésem, távozom. Azt tudom, hogy többek között az MTK, a DVTK és a Vasas is érdeklődött, de azt egyelőre nem tudom, hol folytatom majd” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a támadó.

Haraszti Zsolt nem cáfolta, hogy Könyves várhatóan már nyáron távozni fog.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PAKSI FC–APOLLON LIMASSOL (ciprusi) 1–1
(0–1)
PAKS. 1. félidő:
Molnár P. – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Kesztyűs, Kecskés – Hahn J., Bertus, Bartha – Balázs. 2. félidő: Székely Gy. – Vági A., Rodenbücher, Bagó, Báló – Tamási Zs-, Pintér N. – Szakály D., Nagy R., Kiss T. – Bor. Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző:
Bor (83.), ill. Fotiosz (34.)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (PMFC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Pintér Norbert (Balmazújváros, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Kővári Róbert (PMFC - szabadon igazolható), Horváth Roland (Csákvár), Papp Kristóf (Gyirmót FC Győr), Szakály Dénes (PAFC), Székely György (Újbuda), Ugrai Roland (FTC)
Távozók: Haraszti Zsolt (FTC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak: Könyves Norbert (érdeklődik iránta: DVSC, DVTK, Haladás, MTK, Vasas), Simon András (érdeklődnek iránta: Gyirmót)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik