Paks: Kemenes nézeteltérése Csertőivel – a kapus távozhat

CSERHÁTI ANDRÁSCSERHÁTI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2017.01.04. 08:02
null
Kemenes Szabolcs fél évvel ezelőtt egyezett meg Haraszti Zsolt ügyvezetővel (jobbra), aki most már a kapus lehetséges távozásáról nyilatkozott (Fotó: paksifc.hu)
Kapus távozhat a télen a Paks labdarúgócsapatától. Garantáltan utolsóként mondanánk a nyáron szerződtetett Kemenes Szabolcs nevét, ennek ellenére a hírek szerint nem Molnár Péter, Rácz Gergő vagy Székely György inthet búcsút a tolnai csapatnak, hanem a harmincesztendős játékos, aki a Nemzeti Sport osztályzatai alapján az ősz válogatottjába is bekerült.

 

Könnyen lehet, hogy a Budapest Honvédot hat és fél esztendő után elhagyó, majd tavaly nyáron Paksra szerződő, ősszel az NB I-ben 16 meccsen szereplő Kemenes Szabolcs a télen másik együtteshez szerződik – kérdés persze, miért.

Olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a kapus viszonya nem felhőtlen Csertői Aurél vezetőedzővel, s a szakmai előrelépés mellett ez a borongós kapcsolat is közrejátszik abban, hogy klubot válthat a játékos.

„Az őszi utolsó fordulóban a Vasas ellen egy-nullára megnyert mérkőzésen Molnár Péter állt a gólvonalon, és az egyik hétközi edzésen valóban volt némi nézeteltérés a kapus és a szakember között, de ez nem befolyásolja a játékos esetleges klubváltását – mondta a Nemzeti Sportnak Haraszti Zsolt, a jelenleg nyolcadik helyezett paksiak ügyvezetője. – Az NS osztályzatai alapján Kemenes Szabolcs végzett az élen a kapusok őszi rangsorában, a futballista jó félévet tudhat maga mögött. Mint minden játékossal, vele is leültem beszélgetni az idény végén, és abban állapodtunk meg, megfelelő ajánlat esetén távozhat.”

„Hogy lesz esélye továbblépni, az valószínű, hiszen több csapat is keres kapust. A játékos jó pozícióból indulhat, hiszen valóban remekül védett az elmúlt hónapokban, s ne feledjük, ha a fizetési listát nézzük, klubunk minden bizonnyal az NB I hátsó felében kullog… Jelen állás szerint konkrét ajánlatot még senki sem tett, de amondó vagyok, ötven százaléknál nagyobb az esélye annak, hogy máshol folytatja pályafutását. Szerencsére a kapuskérdés meg van oldva nálunk, hiszen Molnár Péter, Székely György és Rácz Gergő is a játékosunk. Meglátjuk, miként alakul a jövő” – tette hozzá a sportvezető.

A Nemzeti Sport természetesen megkérdezte Kemenes Szabolcsot is a kialakult helyzetről.

„Nem sok mindent tudok hozzátenni Haraszti Zsolt mondandójához, abban maradtunk, ha lehet, továbblépek, de semmilyen lehetőségről, szenzációról nem tudok beszámolni – mondta a kapus. – Még pang a piac, remélem, egy hét múlva már okosabbak leszünk.”


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Kemenes Szabolcs

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik