Paks: jobbhátvéd távozhat, fiatal támadó érkezik?

Vágólapra másolva!
2015.08.05. 08:10
Nagy vonalakban már az idény rajtjára kialakult a keret a Paksi FC NB I-es labdarúgócsapatánál, de a Nemzeti Sport Online információi szerint egy-két mozgás még lehet a következő napokban.

Meglepő módon Vági András, aki az előző idényben többször is kezdőként szerepelt az együttesben, a most futó szezon során még a keretben sem volt az első három fordulóban. Úgy tudjuk, a jobbhátvéd egészséges, nem sérülés miatt hiányzik, hanem a több játéklehetőség reményében távozni készül Tolna megyéből. Vági András, aki az előző idényben többször is kezdőként szerepelt az együttesben, a most futó szezon során még a keretben sem volt az első három fordulóban. Úgy tudjuk, a jobbhátvéd egészséges, nem sérülés miatt hiányzik, hanem a több játéklehetőség reményében távozni készül Tolna megyéből.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy közben fiatal csatárral erősítene a szakmai stáb. Pakson folytathatja Péter Antal, aki a Ferencváros labdarúgója, de a legutóbbi évadot Soroksáron töltötte. A szekszárdi születésű 21 éves támadó 2009 és 2013 között a holland Heerenveen utánpótlásgárdáiban futballozott. A center az első időszakban vélhetően az NB III-as második csapatban kapna rendszeres játéklehetőséget.

Ami a távozókat illeti, az előző nyáron Olaszországból igazolt Tamási Zsolt a másodosztályú Mezőkövesdnél szerepel a továbbiakban, és eldőlt az is, hogy Máté Roland a Ferencváros utánpótlásában folytatja – immár nem kapuvédőként, hanem kapusedzőként.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (PMFC), Kővári Róbert (PMFC), Papp Kristóf (Gyirmót), Szakály Dénes (PAFC), Székely György (Újbuda)
Kölcsönbe érkezők: Asztalos Dávid (MTK)

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Péter Antal (FTC)

Távozók: Haraszti Zsolt (FTC), Máté Roland (FTC, kapusedző lesz), Nagy István (Szolnok, kölcsön után végleg), Simon András (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Tamási Zsolt (Mezőkövesd), Tóth Dániel (szolnoki kölcsön után Nyíregyháza?)

Kölcsönbe távozók: Szekszárdi Tamás (Siófok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd)

Távozhatnak: Vági András

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik