Paks: Horváth Ferenc két évre ír alá, már edzést tartott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.24. 17:04
Ma délután már Horváth Ferenc irányításával kezdte meg a nyári felkészülést a Paksi FC. Az új edző két évre ír alá a tolnaiakhoz.

Ahogy azt a Nemzeti Sport Online már előrevetítette, a Kecskemétről távozó Horváth Ferenc lett a Paksi FC vezetőedzője.

A szakember kétéves szerződést köt a tolnaiakkal, míg segítője Szamosi Tamás lesz, akivel Kecskeméten is együtt dolgozott. A paksiak mai első foglalkozása előtt már Horváth Ferenc tartotta az eligazítást, majd a szakadó eső ellenére edzést is vezényelt.

A tréningen három új játékos is megjelent: ahogy arról már korábban beszámoltunk, Kecskés Tamás, Nyári Tibor és Molnár Péter is Pakson folytatja a pályafutását. Az első gyakorláson Bori Gábor nem vett részt, ő plusz egy nap pihenőt kapott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Cziráki Attila (SZTK – kölcsönből vissza), Kecskés Tamás (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Nyári Tibor (Siófok), Nagy István (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Simon Attila (PMFC, kölcsönből vissza), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Németh Gábor (Haladás vagy Ausztria?), Vayer Gábor (Mezőkövesd, ?)
Kiszemeltek: Bertus Lajos (Kecskemét), Egerszegi Tamás (Újpest FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik