Paks: Csertői Aurél lehet Horváth Ferenc utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.02. 13:45
null
Csertői Aurél Pakson térhet vissza a magyar futball élvonalába (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport információi szerint az élvonalbeli MVM Paks labdarúgócsapatánál Csertői Aurél lehet a címvédő Győri ETO-hoz készülő Horváth Ferenc utódja a vezetőedzői poszton.

 

A Paks 17 forduló során szerzett 17 pontjával a 13. helyen áll a bajnokságban, az ígéretes kezdést kimondottan visszafogott folytatás követte. A legutóbbi tíz bajnoki közül egyet sem nyertek meg a paksiak, négy döntetlen mellett hatszor szenvedtek vereséget.

A 48 éves Csertőit pár éve a fiatal magyar edzői kar legígéretesebb szakemberének tartották, még az aktuális szövetségikapitány-jelöltek közé is bekerülhetett a neve. Siófokon, Fehérváron, Sopronban és a Haladásnál is eredményeket ért el, amiket két bronzérem és MK-siker fémjelzett. Utána azonban megtört a karrierje, egyben a lendülete. 2009 óta Kecskeméten, Szombathelyen, Győrben és Tatabányán – már a másodosztályban – dolgozhatott, ám mind a négy helyen felbontották a szerződését. Legutóbb április közepén.

Horváth Ferenc és a Győri ETO esetében a hivatalos bejelentésre még nem került sor, igaz, Csertői kinevezésre sem, de az utóbbi megszületését követően gyakorlatilag kész ténynek lehet venni előbbit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik