Paks: Bajner Bálint távozott, Olaszországba szerződött!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.31. 16:32
null
Bajner Olaszországban folytatja (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks támadója, Bajner Bálint az olasz harmadosztályú Modenához szerződött – jelentette be az itáliai klub a hivatalos honlapján.

 

A 25 esztendős támadó hivatalosan még nem tekinthető a Modena játékosának, de erre néhány órán belül sor kerülhet, miután az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) is véglegesítette az átigazolást.

Bajner 2015 tavaszán az angol harmadosztályú Notts Countyban játszott, majd októberben Paksra szerződött, ahol 14 NB I-es meccsen egy gólt szerzett. Egy találkozót sem játszott végig, a kezdőcsapatba háromszor fért be. A legutóbbi szezon utolsó négy fordulójában és a jelenlegi idényben már nem is kapott lehetőséget Csertői Aurél vezetőedzőtől.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Haraszti Zsolt
(Videoton), Jelena Richárd (Honvéd, szabadon igazolhatóként), Kemenes Szabolcs (Honvéd, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (Videoton – kölcsön után végleg), Kovács Gábor (DVTK, szabadon igazolhatóként), Laczkó Zsolt (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Szalai András (MTK)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Vernes Richárd (Honvéd)
Távozók: Bajner Bálint (Modena – Olaszország), Csernyánszki Norbert (visszavonul), Péter Antal (SZEOL SC), Rodenbücher István (Szigetszentmiklós, szabadon igazolhatóként), Szekszárdi Tamás (Kozármisleny)
Kölcsönbe távozók: Bor Dávid (Dorog), Kelemen Dávid (Békéscsaba), Kővári Róbert (Dorog), Nagy Richárd (SZEOL), Vági András (ismét Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK, onnan Cegléd, kölcsönbe)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Balázs Zsolt, Szakály Dénes

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik