Paks: a győri kapussal és még három játékossal megegyeztek

Vágólapra másolva!
2013.06.18. 11:35
A Nemzeti Sport Online információi szerint négy labdarúgóval is megegyezett a Paksi FC labdarúgócsapata.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a Paksi FC-nél az új vezetőedzővel együtt négy új játékos szerződtetését is bejelentik még a héten.

Az új szakember a külföldi nyaralásából ma hazatérő Horváth Ferenc lehet. A lehetséges új játékosok között pedig Nyári Tibor (Siófok), Kecskés Tamás (Siófok), Egerszegi Tamás (Újpest) és Molnár Péter (Győri ETO) is szerepelhet, de a kecskeméti Bertus Lajos is kiszemelt.

A jelenleg még az ETO-nál tréningező (június végéig oda köti a szerződése), de a győriekkel biztosan nem hosszabbító Molnár Pétert képviselő Sport Media Group menedzserirodától kérdésünkre megerősítették, a kapus jó eséllyel Pakson folytatja a pályafutását.

„A paksi ügyvezetővel, Haraszti Zsolttal tárgyaltunk, nagyon korrekt volt, szóban meg is állapodtunk, és hamarosan alá is írhatjuk a szerződést” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a Sport Media Group részéről Norbert Belán.

Molnár Paksra igazolása nem meglepetés, hiszen már hónapokkal ezelőtt beszámoltunk a tolnaiak érdeklődéséről.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Nagy István (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Vayer Gábor (Mezőkövesd, ?)
Kiszemeltek: Bertus Lajos (Kecskemét), Egerszegi Tamás (Újpest FC), Kecskés Tamás (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Nyári Tibor (Paksi FC)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik