PAFC: Sajnálom, hogy sokan ezzel voltak elfoglalva – Hegedüs L.

Vágólapra másolva!
2020.02.12. 16:36
Hegedüs Lajos, a Puskás Akadémia kapusa csapata szerdai, békéscsabai Magyar Kupa-meccse előtt nyilatkozott a hosszú távú céljairól, és persze szóba került a múlt heti, DVTK elleni gólja is.

Hegedüs Lajos mostanában gyakran hívja fel magára a figyelmet. Tavaly tavasszal a sorozatban kivédett büntetőkkel, múlt héten a pontot érő fejes góljával.Hegedüs Lajos mostanában gyakran hívja fel magára a figyelmet. Tavaly tavasszal a sorozatban kivédett büntetőkkel, múlt héten a pontot érő fejes góljával.

„Sokan gratuláltak a meccs után és örülök az elismerő szavaknak, hogy mostanában sikerül okot adnom, hogy pozitívan beszélhessenek rólam. Remélem, még tartogat számomra is szép meglepetéseket a pályafutásom” – nyilatkozta a kapus az őt képviselő ChampSport Agency Facebook oldalának, aki arra is kitért, mi a véleménye arról, hogy sokan vitatták a gól érvényességét.

„Sajnálom, hogy sokan ezzel voltak elfoglalva. Számomra nem volt egyértelmű a szituáció, de a gól az, amit a játékvezető megad, úgyhogy szabályos gólt szereztem” – mondta Hegedüs, aki a csapatáról és a céljairól is beszélt.

„Jól érzem itt magam, mert nagy tervei vannak a klubnak és nekem is vannak még kitűzött céljaim, amiket szeretnék elérni. Szeretnék trófeákat nyerni! Az öltözőben is téma, hogy a Magyar Kupában jó lenne ismét döntőt játszani, illetve szeretnénk kiharcolni a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét. Persze tisztában vagyunk azzal, hogy a Békéscsaba nem könnyű ellenfél, a Ferencváros legyőzésével ezt már bizonyították a csabaiak.”

A teljes interjú ide kattintva olvasható:

A Puskás Akadémia 18 órától lép pályára Békéscsabán a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

MAGYAR KUPA
9. FORDULÓ (FŐTÁBLA, 4. FORDULÓ), NYOLCADDÖNTŐ
1. MÉRKŐZÉSEK

18.00:Mezőkövesd–Kaposvári Rákóczi
18.00:Békéscsaba (NB II)–Puskás Akadémia
18.00:MTK Budapest (NB II)–Dunaújváros (NB III)
19.30:Budapest Honvéd–Szombathelyi Haladás (NB II)(Tv:M4 Sport)
EDDIGI EREDMÉNYEK
Lipót Pékség SE (NB III)–ZTE FC 3–1
(Harsányi Z. 7., Csete 57., Zimonyi 76., ill. Ostrek 61.)
Dorogi FC (NB II)–III. Kerületi TVE (NB III) 4–1(Vígh Á. 24., Kitl 34., Barna G. 40., Délczeg 91., ill. Bori G. 4. – 11-esből)
Pécsi MFC (NB III)–Paksi FC 1–2(Rácz L. 38., ill. Kecskés T. 55., Sajbán Máté 57.)
Újpest FC–Mol Fehérvár FC 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik