PAFC: Nem végleges a keret, érkezhetnek még - Benczés

Vágólapra másolva!
2013.08.18. 12:41
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia vezetőedzője csapat honlapján beszélt a Budapest Honvéd elleni vasárnapi bajnoki előtt, és elmondta: a nyári átigazolási szezonban még várható egy új játékos érkezése.

A felcsútiaknál Vaszicsku Gergő, Lubos Hajdúch, Szekeres Adrián, Uros Nikolics, Margitics Andor, Szakály Dénes és Vaszilosz Aposztolopulosz is sérült, azonban Benczés Miklós így sem nevezte a kezdőbe frissen igazolt játékosát, Francisco Gallardót. frissen igazolt játékosát, Francisco Gallardót.

„Próbáljuk megtalálni a hiányzók helyetteseit. A héten igazolt Gallardóval bővültek a lehetőségeink, a spanyol középpályás a kispadra fog leülni a Honvéd ellen, és idővel meghatározó játékos kell, hogy legyen. Biztos vagyok benne, hogy tud nekünk segíteni, ugyanakkor további játékos érkezése várható, még nem zárult le a keretünk” – mondta Benczés a pfla.hu-nak.

A Puskás Akadémia honlapjának tájékoztatása szerint a PAFC a Somodi – Vachtler, Wagué, Fabio, Farkas N. – Tóth L., Polonkai – Bertus – Molnár T., Tischler, Gajdos kezdővel áll fel a Budapest Honvéd ellen a vasárnap 16.30 órakor kezdődő bajnokin.

„A Honvéd több oldalát is megmutatta az idei bajnokságban és a nemzetközi kupaszíntéren. A nemzetközi kupaindulás kiharcolása, az előző idény helyezése és az élvonalbeli tapasztalat mind azt mondatják velem, hogy a Honvéd a mérkőzés esélyese, azonban ha megvan a kellő hitünk és önbizalmunk, lesz lehetőségünk a döntetlenre, és benne lesz a meccsben a győzelem is” – tette hozzá Benczés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik