HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.06.25 12:09 Frissítve: 2014.08.16 01:24

PAFC: a Kaposvárral megegyeztek Hajdúchról, Bertus kiszemelt

Ha Puskás Akadémia, akkor Lubos Hajdúch – hiszen a közelmúlt újonccal kapcsolatos híreiben legtöbbször a Kaposvár szlovák kapusának neve szerepelt.

„A két klub megegyezett, a játékossal kell dűlőre jutnunk. Maradjunk annyiban, nincs távol egymástól a két álláspont – mondta Benczés Miklós, a felcsúti klub vezetőedzője a Nemzeti Sportnak, majd újdonsággal is szolgált. – Szerződtetnénk a kecskeméti Bertus Lajost, meglátjuk, mit hoz a jövő a ballábas középpályást illetően.

„Kleinheisler Lászlót szerződtette a Videoton, de mivel nagy erőssége volt a csapatunknak, nem lennénk boldogtalanok, ha visszakapnánk... A százkilencvenhat centiméter magas Enes Sipovic velünk készül, a bosnyák középső védő a ferencvárosi hátvéddel, Muhamed Besiccsel futballozott együtt az U21-es válogatottban – erősítette meg Benczés a bosnyák játékossal kapcsolatos korábbi értesülésünket. –  A legutóbb Siófokon játszó Videoton-védő, Fejes András is a csapattal edz.”

Vagyis hivatalosan még egyetlen érkezője sincs az újoncnak, távozója viszont akad – Kleinheisler Lászlón kívül Nagy Dániel és a Siófokra szerződő Papp Szilárd is búcsút intett a csapatnak. Természetesen felkészülési mérkőzéseken is pályára lép az együttes, a lengyel Piast Gliwicével, a Gyirmót FC Győrrel, a Kozármislennyel és a West Bromwich Albionnal méri össze erejét. Lehet, ezeken az összecsapásokon már Lubos Hajdúch áll a kapuban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Chukwucheben „Morris” Enete (nigériai, Heartland FC Owerri – Nigéria)
Távozik/távozhat: Chukwucheben „Morris” Enete (nigériai, Videoton?), Kleinheisler László (Videoton – kölcsönből vissza), Nagy Dániel (Videoton – kölcsönből vissza), Papp Szilárd (Siófok)
Kiszemeltek: Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Fejes András (Videoton), Németh Norbert (Egri FC), Lubos Hajdúch (szlovák, Kaposvári Rákóczi), Enes Sipovic (bosnyák, Otelul Galati – Románia)

 

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.