nemzetisport.hu 2013.06.25 12:09 Frissítve: 2014.08.16 01:24

PAFC: a Kaposvárral megegyeztek Hajdúchról, Bertus kiszemelt

Ha Puskás Akadémia, akkor Lubos Hajdúch – hiszen a közelmúlt újonccal kapcsolatos híreiben legtöbbször a Kaposvár szlovák kapusának neve szerepelt.

„A két klub megegyezett, a játékossal kell dűlőre jutnunk. Maradjunk annyiban, nincs távol egymástól a két álláspont – mondta Benczés Miklós, a felcsúti klub vezetőedzője a Nemzeti Sportnak, majd újdonsággal is szolgált. – Szerződtetnénk a kecskeméti Bertus Lajost, meglátjuk, mit hoz a jövő a ballábas középpályást illetően.

„Kleinheisler Lászlót szerződtette a Videoton, de mivel nagy erőssége volt a csapatunknak, nem lennénk boldogtalanok, ha visszakapnánk... A százkilencvenhat centiméter magas Enes Sipovic velünk készül, a bosnyák középső védő a ferencvárosi hátvéddel, Muhamed Besiccsel futballozott együtt az U21-es válogatottban – erősítette meg Benczés a bosnyák játékossal kapcsolatos korábbi értesülésünket. –  A legutóbb Siófokon játszó Videoton-védő, Fejes András is a csapattal edz.”

Vagyis hivatalosan még egyetlen érkezője sincs az újoncnak, távozója viszont akad – Kleinheisler Lászlón kívül Nagy Dániel és a Siófokra szerződő Papp Szilárd is búcsút intett a csapatnak. Természetesen felkészülési mérkőzéseken is pályára lép az együttes, a lengyel Piast Gliwicével, a Gyirmót FC Győrrel, a Kozármislennyel és a West Bromwich Albionnal méri össze erejét. Lehet, ezeken az összecsapásokon már Lubos Hajdúch áll a kapuban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Chukwucheben „Morris” Enete (nigériai, Heartland FC Owerri – Nigéria)
Távozik/távozhat: Chukwucheben „Morris” Enete (nigériai, Videoton?), Kleinheisler László (Videoton – kölcsönből vissza), Nagy Dániel (Videoton – kölcsönből vissza), Papp Szilárd (Siófok)
Kiszemeltek: Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Fejes András (Videoton), Németh Norbert (Egri FC), Lubos Hajdúch (szlovák, Kaposvári Rákóczi), Enes Sipovic (bosnyák, Otelul Galati – Románia)

 

2019.12.14 23:58:11

Labdarúgó NB I S. T. J.

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.12.14 13:06:41

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A hazaiak legnagyobb lehetőségét Lanzafame, a vendégekét Feczesin hagyta ki.

2019.12.14 13:13:20

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Rubus Tamás öngólja után Pátkai Máté fejjel vette be a kisvárdaiak kapuját.

2019.12.14 13:15:23

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Történelmi ZTE-siker, a zalaiak először diadalmaskodtak a PAFC ellen • Több helyzetet is kihagytak a hazaiak.

2019.12.14 13:19:05

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

Története során negyedszer tudta legyőzni a Kaposvár a Debrecent – az idényben már oda-vissza.