Olaszországból erősített Garami József csapata

Vágólapra másolva!
2009.08.28. 15:10
Címkék
A többszörös utánpótlás-válogatott középpályás, Szatmári Lóránd az olasz Regginától egy évre kölcsönbe az MTK-hoz szerződött – közölte a Nemzeti Sport Online-nal a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.
Szatmári (jobbra) szeretne újra válogatott lenni, ezért az MTK-hoz szerződött (Fotó: Németh Ferenc)
Szatmári (jobbra) szeretne újra válogatott lenni, ezért az MTK-hoz szerződött (Fotó: Németh Ferenc)

„Megegyeztünk az MTK vezetőivel, így Szatmári Lóránd egy évig Garami József csapatánál folytatja a pályafutását. A középpályás kölcsönbe kerül a Hungária körúti klubhoz" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Filipovics Vladan, a futballista menedzsere.

Szatmári az olasz másodosztályú Reggina játékosa, de az elmúlt szezonban kétszer is kölcsönadták, előbb az Avellinónak, majd a Monopolinak. A nyári felkészülést a Pescaránál kezdte, de ott sem látott esélyt arra, hogy állandó játéklehetőséget kapjon, ezért döntött a hazatérés mellett.

„Szeretnék újra bekerülni az U21-es válogatott keretébe, és úgy gondolom, hogy ha az MTK-ban rendszeresen játszom, akkor erre meglesz az esélyem" – mondta érdeklődésünkre a fiatal labdarúgó.

Szatmári kölcsönadásáról már megállapodott a Reggina és az MTK is, így ha a középpályás játékengedélye holnapig megérkezik, akkor pályára is léphet a kék-fehérek szombati, Paks elleni bajnokiján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik