NSO/MTI 2010.01.19 11:37 Frissítve: 2014.12.02 02:03

Oláh Lóránt és Hrepka Ádám is kiszemelt

Ahogy azt már korábban megírtuk, Anthony Elding és Sam Stockley a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A két labdarúgó érkezését ma sajtótájékoztató keretein belül, hivatalosan is bejelentette Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója. A sportvezető elárulta, hogy Hrepka Ádám és Oláh Lóránt megszerzését is tervezi a klub.

Bemutatta a klub az érkezőket (Fotó: 100%Fradi)
A klub bemutatta az érkezőket (Fotó: 100%Fradi)

Sajtótájékoztatón mutatták be a Ferencváros új játékosait. Véglegessé vált, hogy Anthony Elding és Sam Stockley a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását. Ezt honlapunk már tegnap megírta, a hivatalos bejelentésre azonban ma került sor.

Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója bemutatta Csizmadia Csabát is, aki korábban négy és fél éves szerződést kötött a csapattal.

A sportvezető a további erősítési tervekről is beszélt. Filkor Attilát is szeretnék az Üllői útra hozni, az olasz Internazionale azonban másfél hetes türelmi időt kért, hogy kivárják, kapnak-e jobb ajánlatot a magyar futballistáért.

Könnyen lehet, hogy Hrepka Ádám és Oláh Lóránt is az Üllői úton folytatja. Előbbi játékost azonban csak kölcsönbe venné a Fradi, míg az utóbbit végleg megszerezné a csapat a DVSC-től.

Berki az idény végén az első hat között szeretné látni a Ferencvárost – amely az őszt a 11. helyen zárta –, s azt is kifejtette, biztos benne, hogy a Magyar Labdarúgó–szövetség (MLSZ) engedélyezi a munkát a pro licenccel nem rendelkező Craig Short vezetőedzőnek.

„Ha más tréner is dolgozik az NB I-ben ilyen licenc nélkül, akkor úgy gondolom, hogy velünk sem tesznek majd kivételt – fogalmazott. – Mi határozottan fogunk fellépni az ügyben, és reméljük, hogy nem ütközünk semmilyen problémába, de természetesen van B-tervünk is, ha esetleg Short nem ülhetne le a kispadra."

Mike Farnan gazdasági igazgató elmondta, hogy a máltai kormány meghívására az NB I-es gárda és a vezetők péntektől két hetet töltenek el a szigeten, ahol több potenciális szponzorral is tárgyalásokat folytatnak majd, a csapat pedig edzőtáborozik és négy felkészülési találkozót játszik.

Ami a stadiont illeti: az előzetes tervek szerint 2012-re készül el az új aréna, és a munkálatokat az idén nyáron szeretnék elkezdeni.

Gerstl Alexander, az FTC nemzetközi kapcsolatokért és stadionrekonstrukcióért felelős igazgatója elmondta: már megvan az előzetes építési engedély, amely azonban még nem jogerős.

FERENCVÁROS

Érkezett: Csizmadia Csaba (Slaven Belupo – Horvátország), Anthony Elding (angol, Crewe Alexandra – Anglia), Sam Stockley (angol, klub nélküli)

 

Távozott: Zsivoczky Norbert (?), Csiszár Zoltán (?), Igor Pisanjuk (ukrán-kanadai, Szolnok – kölcsönbe), Kovács István (Cegléd – kölcsönbe), Cory Sinnot (angol, ?), Matthew Lowton (angol, ?), James Ashmore (angol, ?), Samuel Wedgbury (angol, ?)


Akivel tárgyalnak: Oláh Lóránt (DVSC), Bori Gábor (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Szabó János (Paksi FC), Filkor Attila (Sassuolo, az Intertől kölcsönbe – Olaszország), Michael Ghebru (német-etiópiai, Real Maryland Monarchs – Egyesült Államok), Kovács János (Lincoln City – Anglia), André Schembri (máltai, Austria Kärnten – Ausztria), Salvatore Casapulla (olasz, Castellana – Olaszország), Drazsen Medjedovics (montenegrói, Szutjeszka – Montenegró)
2019.06.17 20:26:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A futball első emberének rangja van a városban.

2019.06.17 16:21:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Tekintse át csapatonkénti bontásban a nyári edzőmeccsek és edzőtáborok tervezett menetrendjét!

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.