Nyíregyháza: Mátyus megírta, mit kér a csodatételhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.25. 17:43
Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatának vezetőedzője nyílt levelet írt a Szpari szurkolóinak, és arra kéri őket, ugyanolyan lelkesen biztassák csapatát a DVSC-Teva elleni vasárnapi debreceni NB I-es bajnokin, ahogyan nemrégiben Diósgyőrben tették.

„Amikor a Diósgyőr elleni találkozót megelőzően 60-80 fő kijött az edzésre, és már ott buzdított minket, az fantasztikus érzés volt, máig kiráz a hideg, ha erre gondolok. Nem voltam ezzel egyedül, a játékosok is megértették, mit jelent az itt élőknek a Keleti Derbi, és biztos vagyok abban, hogy ahogy Miskolcon játszottunk, az nagyban ennek volt köszönhető. Hatalmas segítség volt Diósgyőrben a roppant lelkes szurkolótáborunk, volt olyan időszak, amikor csak Titeket lehetett hallani a stadionban" – írja egyebek mellett Mátyus János a nyíregyházi klub honlapján megjelent levélben, és a köszönetnyilvánítás után rátért a közelgő debreceni csatára.Mátyus János a nyíregyházi klub honlapján megjelent levélben, és a köszönetnyilvánítás után rátért a közelgő debreceni csatára.

„Egy különleges mérkőzés lesz a debreceni a megyének, a városnak, a Spartacusnak. A játékosaim tisztában vannak vele, mit jelent egy újabb keleti rangadó, nagyon keményen készülünk rá, és keményen fogunk játszani is. Szeretnénk kisebbfajta csodát tenni Debrecenben, de ez nélkületek nem megy. Arra kérlek Titeket, segítsetek nekünk!"

LABDARÚGÓ NB I, 16. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)Játékvezető
November 28., péntek
19.00 Dunaújváros PASE–Budapest Honvéd (tv: Duna)Iványi Zoltán
November 29., szombat
14.00
Újpest FC–Szombathelyi Haladás (tv: M1)Fábián Mihály
16.00
MTK Budapest–Pécsi MFC
Pintér Csaba
16.00Lombard Pápa–Videoton (tv: Sport1)
Andó-Szabó Sándor
18.00Puskás Akadémia FC–Diósgyőri VTK (tv: Sport1)Solymosi Péter
20.00Ferencváros–Kecskeméti TE (tv: Sport1)Erdős József
November 30., vasárnap
16.30Debreceni VSC-Teva–Nyíregyháza Spartacus (tv: M2)Vad II István
18.30Győri ETO FC–MVM-Paks (tv: Sport2)Kassai Viktor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik