HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.06.13 18:16 Frissítve: 2015.03.15 01:50

Nyíregyháza: Csábi József az új vezetőedző - hivatalos

Csábi József irányítja a jövőben vezetőedzőként a Nyíregyháza labdarúgócsapatát – olvasható a nyiregyhazaspartacus.hu-n.

HIRDETÉS

 

Megszületett a döntés, Csábi József lesz a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, a klub tájékoztatása szerint mindenben megegyeztek a felek.

„A klubépítési modellnek megfelelően választottunk. Egy olyan vezetőedzőt szerettünk volna, aki az alapkoncepciónknak mind szakmailag, mind emberileg megfelel, és hosszú távon a Nyíregyháza Spartacus meghatározó tagja lehet. Csábi József személyében egy ilyen embert ismertünk meg, és a játékosokhoz hasonlóan nagy benne a bizonyítási vágy” – mondta Lucsánszky Tamás klubigazgató.

Csábi József sokadszor tér vissza Nyíregyházára.

„A megkeresést és a döntést is nagyon megtisztelőnek tartom, hogy gondoltak rám egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező csapatnál. Játékosként és edzőként is voltam többször Nyíregyházán, tudom, hogy az itt élők nagyon szeretik a futballt. Egy sikerre éhes közegbe kerültem, és mindent elkövetek majd azért, hogy a következő időszak valóban az is legyen. Nagy kihívás számomra a feladat, és mivel fél éve (igaz, csak egy meccs erejéig) a válogatott kispadján is ülhettem, be akarom bizonyítani, hogy méltó vagyok a feladatra. A játékosok ügyében már ma megkezdődtek a tárgyalások, mivel a keretet szeretnénk megerősíteni, de számítok az elmúlt szezon labdarúgóira is, így június 23-án közösen kezdjük a felkészülést" – mondta Csábi József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.16 09:33:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A Fradi olasz csatára nagyon élvezi a közös munkát Szerhij Rebrovval.

2018.10.15 23:45:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.10.09 09:32:40

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sorozatban másodszor lett a forduló legjobbja a ferencvárosi Lanzafame – „legek”.

2018.10.07 23:06:59

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kanta József szerint nem kell örömtáncot járni a Vidi elleni győzelem után, de az MTK-val számolni kell.

HIRDETÉS
HIRDETÉS